Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.07.2006, 10:14   #11
adams_a
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!

Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
adams_a zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ricki
Telefon na karte, czyli TakTak, Heyah, SimPlus, Pop itp możesz doładować za pomocą zdrapek, z bankomatu lub najwygodniej w domu z konta online. Mix to taka mieszanka abonamentu i telefonu na karte. Dostaniesz tu telefon za 1zł ale musisz podpisać lojalke. Co miesiąc masz rachunek jak w abonamencie, różnica jest taka, że z góry mówisz jaki limit chcesz mieć na miesiąc np 30 zł i jeśli się rozgadasz i skończą się środki na koncie to możesz doładować konto zdrapką i gadać dalej. Dla mnie to mało sensowne już lepiej jakiś abonament, tylko czy to się opłaca przy obecnych stawkach w taryfach prepayd
Dzięki to już wiedziałem dawno.

Ale babka mi wciskała, że nie moge doładować mix'a dowolną kwotą. Chodzi mi o doładowywanie elektroniczne w punkcie Plusa.

A teraz znalazłem coś takiego:
Cytat:
Napisany przez http://plusgsm.pl/promocje/mix_plus/
Ile to kosztuje?

Wybierasz ilość zasileń, do jakiej się zobowiązujesz 24, 30 lub 36. Minimalne miesięczne zasilenie to 30 zł brutto. Możliwe są zasilenia nominałami telekart 30 zł, 50 zł, 100/115 zł lub 150/180 zł oraz pozostałymi metodami zasileń dostępnymi w usłudze SIMPLUS. Dla uczestników promocji mixPlus zasilenia nominałem 50 zł premiowane są dodatkową kwotą 5 zł. Sam wybierasz nominał oraz częstotliwość zasileń. Każde zasilenie przedłuża ważność konta o 30 dni.

Twoje uprawnienia: