![]() |
co do mix'a to znajomi to maj***261; i co najmniej od po***322;owy lojalki licz***261; miesi***261;ce do ko***324;ca umowy. kr***243;tko m***243;wi***261;c niespecjalnie zadowoleni
|
Ale jak masz tego mixa, to wida***263; korzysci***261; jest telefon za 1 z***322;. Niby jak zadeklarujesz 30 z***322; to niedu***380;o. Gorzej,***380;e 2 lata trzeba si***281; z tym prowadza***263;.
|
Cytat:
Ale babka mi wciskała, że nie moge doładować mix'a dowolną kwotą. Chodzi mi o doładowywanie elektroniczne w punkcie Plusa. A teraz znalazłem coś takiego: Cytat:
|
telefon wedle uznania ale jakas nokia, 3510i jest prosta w obsłudze (teściowa daje radę :P) a sieć Sami Swoi ciągle najtańsza.
dla porównania: Simplus Team7 Simplus Easy Tak Tak POP Orange GO Heyah (pdf 95kB) Sam jade na Samych Swoch i jest dobrze, praktycznie niespotkałem sie z brakiem zasięgu a sieć nie płata figli. |
Cytat:
|
Cytat:
No właśnie o to mi chodzi. Ale ja nie chce używać zdrapek, bo chce komuś doładować. Jest przecież możliwość elektronicznego doładowania, czy to w punkcie Plusa, czy to np. za pomocą bankomatu. Wiem, że to działa do Simplusa, ale nie wiem jak to jest z mix'em. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Te Nokie, które polecali koledzy - ciekawe są ;) Jeśli operator obojętny - to wybierz drogą losową ;) - a bardziej na serio - podejrzewam, że starsza osoba będzie głównie dzwoniła - a nie pisała sms'y - i nie będzie się chciała bawić w jakieś pakiety itd. - to wtedy wybierz ofertę z najtańszymi stawkami podstawowymi - np. Sami Swoi - zwłaszcza jeśli sporo rozmawia ze stacjonarnymi ... A co do pozostałych ofert - są zbliżone - i sporo tutaj zależy w jakiej sieci ma się najwięcej znajomych - w sumie to - jeśli ma być dla starszej osoby - to poleciłbym jeszcze Simplusa z taryfą TEAM7 - jeśli ma sporo znajomych w Plusie - raz można wklepać numery i jest o połowę taniej z chyba aż 7 numerami w Plusie .... Piszę tak, to sam wiem, że starsze osoby nie chcą się zazwyczaj bawić w pakiety itd. Pozdrawiam ro29 |
ja tam polecam heyah ;)
|
Cytat:
A odnosząc się do pytania głownego to dal osoby starszej jakaś Nokie wybierz. |
Że tak sie podepnę, ale nie bedę juz kolejnego temtu zakładał ;)
Wstąpiłem ostatnio do jednego z salonów plusa w moim mieście, siadam na wygodnym foteliku i zaczyna sie rozmowa z miłą pania: -Chciałbym doładować komuś elektronicznie konto. -Zna pan numer? (ździwiełem się :ysz: ) -Oczywiście. -Jest to numer simplus, czy mix? -Mix. -Dobrze, to za jaką kwote chce pan doładować? -Za 20zł (wyciągam kase) -Nie ma takiej możliwości (znów się ździwiłem) bo są tylko mixy 30 i 50. -(ja mówie)Nie chce doładowywać konta tą kwotą co ma się zapisaną w umowie, tylko chce doładować, tak jak simplusa, dowolna kwotą. -Nie ma takiej możliwości. I tu skończyła się miła rozmowa :haha: bo już mi się nie chciało z nią kłucić, przejde się do innego salonu. I teraz pada moje pytanie: Czy jest możliwośc doładowania mixa dowolna kwotą, czy tylko tą co ma się w umowie? Bo moim zdaniem można doładować dowolną, ale moge się mylić. |
Bierz cos er-y cos tam reklamuja FAN 0,29 pln
|
Cytat:
aaa i do tego weź jakiś starter tak-taka :D |
jak dla starszej osoby kup nokie 3100+now***261; baterie koszt nie wielki do tego zale***380;nie albo heya, albo simplus
A tak pozatym czemu akurat zestaw ??? zestaw zawsze wychodzi dro***380;ej ni***380; kupi***263; osbno fona+pakiet startowy ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |