![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Konnekt - ale uważam go za niedopracowanego (wtyczki również) często dzieją się dla mnie rzeczy niezrozumiałe, pokopana jest opcja dodawania znajomych itp. Czasem zdarzy się błąd krytyczny programu - program zamyka się sam.
Wcześniej miałem samo GG i z ciekawości przeszedłem na Konnekta i nie klnąłem na GG jak połowa tego forum bo jakby nie było da sie na nim pracować i sami pracowaliści długi czas ciesząc się jak dzieci dopóki niepokazały się inne programy, które też mają dziury.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A oto lista dodatkowych pluginów które posiada Tlen Plus Cytat:
Oficjalna strona Tlen Plusa http://www.tlenplus.webpl.org/
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 28.10.2004 o godz. 18:11 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Tlen - Probably the best internet comunicator on the world
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osobiście urzywam AQQ i jest mi z nim dobrze.
szczególnie podobają mi się metakontakty. teraz czekam, aż wyjdzie sdk i będzie wysyp wtyczek.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 28.10.2004 o godz. 17:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja uzywam Miranda IM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
GG do rozmów, TLEN do sms...
![]() |
#23 | |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
Z innej beczki - czytając listing wtyczek w Tlenie Plus pierwsze co mi przyszło do głowy, to lecieć dokupić RAM'u ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
tez mam ta centralke dopisana, a konnekt nie wysypal mi sie ANI RAZU
![]() |
#26 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja na razie GG, ale tak, jak do jeszcze niedawna praktycznie nie miałem z nim żadnych problemów, tak przez ostatnie dwa tygodnie praktycznie codziennie przez kilka godzin nie można się połączyć. A ponieważ często zależy mi na szybkim kontakcie, nie mogę sobie na to pozwolić (gorzej, że osoby, z którymi muszę się skontaktować również używają gg...) to zaczynam się rozglądać za czymś nowym. Mówicie, że ten Konnekt jest warty uwagi?
![]() |
#27 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Podobnie jak ziomki
![]() Miranda+ wtyczka gg + wtyczka pl f
![]() |
![]() |
#28 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Tlen niezmiennie od ~3 lat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tlen i to zaden PLUS, przeladowany zbednymi pier.., tylko normalny, goly tlen z 5 wtyczkami na krzyz i jednym skinem [wlasnym] - w pamieci zajmuje sporo [z niezbyt zrozumialych powodow ilosc zajetej pamieci wynosi ~[rozmiar archiwum+3]MB.. a to duzo, ale to akurat sie samo niedawno rozwiazalo wraz z bardzo ciekawym modulem edycji archiwum, mozna je zdrowo odchudzic, skompresowac i jakos luzniej sie robi
gg to.. dobre dopelnienie IE - im szybciej zmienisz tym szybciej poczujesz sie lepiej konnekt.. zupelnie nie rozumiem panujacej od jakiegos czasu mody na ten komunikator - ktos gdzies powiedzial i ludzie sie rzucili - a na rzucanie sie za wczesnie, wtyczek jak na lekarstwo, funkcjonalnosci brak, niewielka i slamazarna community - kiedys MOZE beda z tego ludzie, ale w tej chwili wszystko to ma tlen w przystepniejszej i bardziej dopracowanej postaci miranda? dla twardzieli i unixowcow, przyklad programu ktory nie widzial sie z 'wygoda obslugi i konfiguracji' o 'intuicyjnosci' nie slyszal, a 'przyjazn z uzytkownikiem' powtarza juz 3 raz... ps. ciekawe kiedy 100% userow bedzie umialo odroznic program gg od protokolu gg [dotyczy takze tlena i icq], bo w tej chwili na pewno nie jest to nawet 50%
![]() |
![]() |
#30 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
kiedys Miranda... - walczylem z opcjami. Potem byl idealnie skonfigurowany a teraz chcialem zasmakowac Konnekt`a .I nie zmienie poki co.Ciekawie sie prezentuje.Moda?Moze i moda nastala...ale to tez jak pojawil sie portal o2 wszyscy mieli w nim konta,pojawil sie tlen - ludzie zakladali @tlen.pl.Trzeba probowac.Jest to dobry komunikator,napewno lepszy niz GG.Konnekt przepelniony wtyczkami to bzdura, zajmuje duzo pamieci,dlatego bez sensu na starcie odpalac wszystkie fajerwerki - uzywac tylko tych co sa potrzebne.Moze kiedys wroce do Mirandy.Napewno nie bedzie to GG.Co do tlena to tez bylem blisko.Podobno na nim dziala wszystko rewelka...W konnekcie Przydaloby sie jeszcze ulepszone Opisy statusow...bo mam ale takie w jednej linijce.
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 28.10.2004 o godz. 23:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|