![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
![]()
Witam,
Za kilkanascie dni "wybywam" ![]() Wiaza sie z tym oczywiscie wydatki tupu czynsz za mieszkanko, oplata za kablowke, itp. ^_^ czyli typowo studencki wydatki. W zwiazku z tym prosilbym was o rade: w jakim banku zalozyc sobie konto ? Bo biegac po miescie z jakas wieksza iloscia gowoki nie mam zamiaru... Takie konto musi spelniac kilka warunkow: -brak przymusowej miesiecznej wplaty lub max. 500zl/mies. -duza liczba bankomatow (w Warszawie oczywiscie ![]() -niskie koszty prowadzenia takiego konta To chyba najwazniejsze kryteria ktore biore pod uwage. Przegladalem juz oferte PKO i Kredyt Banku, jesli mozecie polecic mi cos jeszcze bylbym wdzieczny. PS. W poniedzialek padl mi dysk, kozystam teraz z Toshiby starszej, wiec czesto nie bede juz wpadal na forum (11 dni do rozpoczecie roku... ![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Ja polecam KredytBank, ma niskie koszty utrzymania rachunku nie wiem jak w Warszawie, ale w Krakowie ma sporo bankomatów, ma jeszcze troszke wyzsze oprocentowanie (chyba +1% w stosunku do zwykłego konta), ale to przy i tak małym oprocentowaniu nie robi prawie róznicy.
Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
ja polecam BPH PBK ...
koszt prowadzenia 3zl/miesiac ... bankomaty BPH, PBK i EURONET ... tych ostatnich wszedzie jest duzo ... dodam jeszcze ze obsluga konta przez internet gratis ... przelewy z internetu gratis ... sam korzystam i jestem bardzo zadowolony.
Forum dla osób związanych z medycyną >>> Chwilowo usunięty link (ze wzgl. technicznych) Znasz kogoś kto może być zainteresowany powiedz mu o moim forum. Zarejestrowani użytkownicy zostaną powiadomieni o zakończeniu testów i uruchomieniu dostepu 24h/dobe. _____________________________________ I want have Eleanor ... & I will have it ... |
![]() |
![]() |
#4 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
ja obecnie mam konto w bgz'cie.
moze tam znajdziesz cos ciekawego pzdrwm Nikita_Bennet
#5 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Ja mam pytanie z troche innej beczki
![]() Korzystal ktos z Was moze z kredytu studenckiego? Jesli tak to co was przekonalo do konkretnego banku? |
![]() |
![]() |
#6 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
co mnie przekonalo do wziecia kredytu w bgz'cie? bliskosc banku do akademika. mam oddzial tego banku w miescie powiatowym. nie jest tam tak drogo (w big gdanskim bylo drozej). po 6 miechach jak masz powiedzmy caly czas stan konta wyzszy niz 0zl (wplacasz 50zl) to dostajesz debet 500zl . pozatym tato mial w tmtym czasie konto gospodarcze (do dzialalnosci rolniczej) w tym banku (teraz zlikwidowal bo wychodzilo drogo) pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#7 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Nad kredytem studenckim bede jeszcze sie zastanawial, ale w tej chwili zainteresowala mnie oferta mBanku karty kredytowej dla studentow http://mbank.o2.pl/karta_dla_studenta.html
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.01.2008
![]() |
Ja osobiscie polecam konto w Inteligo, ze wzgledu na duza liczbe bankomatow pko bp darmowych.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tytu***322; archeologa miesi***261;ca ju***380; chyba zarezerwowany dla Rycha...
Ale archeolog tygodnia chyba jeszcze jest wolny... ![]()
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
***346;wietnie!
![]() Ale Torwald ju***380; pewnie sko***324;czy***322; studia ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Archeologia w rozkwicie.