![]() |
Cytat:
|
U mnie nie ma określonego typu :nie:
Zależy od konkretnej dziewczyny :taktak: Nie patrze tylko na kolor włosów, ale i na usta, oczy... wiecie o co chodzi :D Ale tak ogólnie: 1. Szatynki 2. Brunetki 3. Blondynki |
Czemu nie ma czarnych? (chodzi o włosy :D)
|
Cytat:
jak zabrakło ostatnia :D sam wybrałem szaty(a)nki ;) - moze i dlatego taki głos w ankiecie w smietniku ;) |
Cytat:
Kiedyś latałem za taką blondyneczką, próbowałem ile mogłem i... kapa :P Nie udało się :P A w ankiecie zaznaczyłem brunetki, bo... bo tak :P |
W ankiecie "Jakie lubisz laski?" zabraklo jeszcze jednej odpowiedzi: "łatwe", dlatego dlugo nie moglem sie zdecydowac i wybralem blondynki, bo ona sa zazwyczaj "latwe" ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
własne i tylko własne...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
dżagi lubie :)
to zależy :) ale na pewno ciemna karnacja, zadbana, dobrze ubrana i fajne buty. co do włosów blondynki, brunetki. Nie mam określonego typu, po prostu musi się podobać. np. |
Każda kobieta , któa ma pukładana dobrze w głowie, jest myśląca logicznie, jest na swój sposób piękna. Nieznoszę kobiety głupich, epatujących *****izmem, kombinujących. Ja akurat blondynek nieznoszę wszystkie na jakie trafiłem, były beznadziejnie głupie, tempe,z kolei brunetki są z reguły opanowane myślące trzeźwo, ale też chytre:)
|
Myslałem, że "głębszy" temat a okazało się, że "po (niejednym) głębszym" ;)
A co do tematu: brak wniosków - wciąż zbyt mała próba statystyczna, badania w toku :> |
rude jest fałszywe...mam koleżankę rudą....i jest piekielnie dwulicowa....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:47. |