![]() |
widze ze na rude tylko ja zaglosowalem :D Mi tu brakowalo jednej opci: ze lubie wszystkie bez wzgledu na kolor wlosow , oczu, skory czy czego tam jeszcze :D
Pozdrawiam Darek |
Ech... jedziecie stereotypami, a tak naprawde kazda kobieta jest inna. Dla mnie liczy sie wlasnie to "cos" - zeby mozna bylo z nia pogadac o wszystkim, w koncu jak mamy ze soba spedzic cale zycie to raczej nudzic sie nie mozna ;-D.
|
a ja gustuje tylko w brunetkach :) jakos do blondynek nie mam przekonania i nie chodzi tu o jakis mniejszy iloraz inteligencji, bo kazdy jest inny :) ja po prostu wole dlugowlose brunetki :)
|
Cytat:
|
Brunetki... troszke mniej, ale takze, blondynki :D. Chociaz wg mnie wlosy to jeden z najmniej waznych szczegolow ;)
|
Cytat:
|
ogólnie włosy sie nie liczą :) liczy sie to "coś"
|
Brunetka z czarnymi oczami 1,80 wzrostu, niższa ode mnie o 10 cm...ideał kobiety::):)))))))))) moja żona:D:D:D
|
Cytat:
PS. Zawsze można się przefarbować ;p PS2. Jak byłes z nią 7 lat, to dopiero po 84 miesiącach uświadomiłeś sobie, że jest iditoką. Ogólnie, zapłon noworodka :) |
Cytat:
|
Osobiście, blondynki. Chociaż szatynki są równie fajne ;p
|
mmmmm nie mialem jeszcze tylko blondyki
i ogolnie moge spokojnie stwierdzic ze kolor wlosow nie ma zadnego znaczenia... |
Mi tam sie podobaja brunetki i nieliczne blondynki i jeszcze bardziej nieliczne szatynki :P
A rude mi sie nie podobaja poniewaz wydaja mi sie falszywe :| |
Witam!
Bo tak naprawde to nie brzydkich kobiet... czasami tylko wodki brak :D |
4 piwo, a wiec brunetki, blondynki, rude, czerwone, zielone sa piekne :piwo:
p.s. chcecie pogadac o "blondynkach" wlascie na czata :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:06. |