![]() |
in***380;ynier
aktualnie zaczynam robi***263; magistra |
To ja też się dorzucę do tematu, wyższe inżynierskie, trzeba magika jeszcze zrobić :]
|
no tak na serio mozna miec tez i taki czlon mag.inz.prof.hab.dr. Piotr Legion :D
nie obrazil bym sie :D |
Magister inżynier :)
|
no to jeszcze "wyzsze magisterskie" powinno brzmiec dokladnie "wyzsze magisterskie lub rownozedne" gdyz np lekarze nie bronia mgr a ich wyksztalcenie jest tego samego stonia... ale to juz jes tzw czepianie sie szczegolow ;)
* prosze nie zwracac uwagi na tego posta ^_^ |
Ja w***322;a***347;nie czytam o b***322;***281;dach w pytaniach kwestionariuszowych i nawet m***243;g***322;bym ***322;adnie ten b***322;***261;d nazwa***263; :) Og***243;lnie rzecz w tym, ***380;e odpowiedzi nie s***261; wykluczaj***261;ce - s***261; z "dw***243;ch parafii" - jednej - zawieraj***261;cej suche dane, i drugiej - zawieraj***261;cej ocen***281; (swoj***261; drog***261; lista odpowiedzi zwi***261;zanych z ocen***261; jest niepe***322;na).
Albo pytanie wielokrotnego wyboru, albo dwa zamkni***281;te... |
czemu nie mozna zaznaczyc dwoch odpowiedzi? oprocz wykszatlcenia jes opcja "po co wyksztalcenie" i jak najbardzaiej tez bym ja zaznaczyl
trzeba sie bylo spawalnictwa uczyc, trzepnac uprawnienia na kotly czy cus i juz bym siedzial u Norkow, jak to znajomy mgr geodeta (czyli kierowca!) Norwegow nazywa... |
obecnie inz. informatyk trzeba zrobic magika :) ale juz od paru lat sie go robi na polibudzie :haha: potem doktorata nastepnie profi. :) i 100 lat na karku a szafa pelna papirow do podtarcja :Dheheh
|
Cytat:
Coz, radze Ci przynajmniej przez pierwszy rok odpuscic sobie zbyt bujne zycie studenckie. Bedzie na to czas pozniej. Wydzial dosc nieciekawy pod wzgledem nauki i irytujace jest, jak ludzie z innych, bardziej lightowych Wydzialow sobie imprezuja, a czlowiek zakuwac musi. Ale za to pozniej z praca nie ma problemow i lepiej platna, niz po innych Wydzialach. POWODZENIA!! |
Cytat:
:P |
Cytat:
|
Ja sie powaznie zastanawiam nad wzieciem rownoleglych na piatym roku. Calkiem przyjemnie wyglada sprawa z SGH. Z moja stara matura dostalbym sie w tym roku na pierwszy semestr dziennych licencjackich (bo tam chyba nie ma jednolitych jak u mnmie teraz, ew. do mgr trzeba robic uzupelniajace, tylko nie wiem czy wtedy nie bede juz za stary || ). No i moze w koncu bym zobaczyl co to sa prawdziwe studia, bo WMIM UW jest dosc specyficznym miejscem ... ||
|
Cytat:
|
Zetoxa - ca***322;kiem mo***380;liwe, ***380;e jest jak piszesz, mo***380;na to zrozumie***263;. Licencjata da si***281; taniej zatrudni***263; ni***380; magistra. Dalej zapewne firma b***281;dzie oczekiwa***263;, ***380;e ten licencjat zrobi si***281; magistrem i najlepiej jak zostanie na dotychczasowej pensji :D
Osobi***347;cie nic nie mam do licencjat***243;w, ja traktuj***281; ten stopie***324; tylko jako etap po***347;redni, tymczasowy i uwa***380;am ***380;e nie wolno na nim sko***324;czy***263;. Za swej strony powt***243;rz***281; to, co napisa***322; niedawno Sid - ludzie uczcie si***281;! R***243;bcie to z marszu, za m***322;odu bo p***243;***378;niej nie b***281;dzie ani czasu ani ch***281;ci. To nie tylko kwestia ambicji, ten papierek naprawd***281; si***281; w ***380;yciu przydaje. :) |
grzeniu, nie masz racji, licencjat jest poszukiwany przez wielu pracodawców, np. w Krakowie firmy outsourcingowe tylko chcą zatrudniać licencjatów, jak się wyraziła pewna kadrowa w takiej firmie, nie chcemy magistrów, bo taki wyżej sra niż dupę ma :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:18. |