![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
no, wyglada calkiem porzadnie, nie spodziewalem sie tego
Turboni, wiem ze juz przynudzam, ale pls jeszcze dwie sprawy: ile ten koles z allegro daje gwarancji? (bo jakos tego w aukcji nie podaje) co to jest ta kropka usytuowana w prawym gornym "rogu" pokretla z napisem MODE?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
to nie jest pokretlo tylko przycisk ktorym zmieniasz czy plyta czy radio a ta kropka to odbiornik od sygnalow pilota. ja swoje kupowalem u innego kolesia i dawal tylko miesiac gwarancji ale jakby sie cos stalo to nie ma sprawy z naprawa (kupowalem je od niego osobiscie bo tez byl z w-wy)
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
dzieki za tak dokladne informacje, teraz wiem o 80% wiecej niz wiedzialem, musze sie jeszcze z tym przespac
pozytyw for you!
![]() |
#19 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
ok
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jak wogóle zapatrujecie się Panowie na takie radia z panelami ? Niedawno była promocja w MM i o mało nie kupiłem takiego taniego radia z mp3 ale boję sie cały czas,że może mnie to kosztować szybę (plus bałagan) mojego starego Cieniasa. Podobno tylko Blaupunkty mają możliwość założenia kieszeni.
Jabba |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Ja mam Pioniera MP3 w samochodzie. Wszystko super gra i buczy, lecz wydaje mi sie ze gdybym teraz to zakladal jeszcze raz, wolalbym kupic sobie cos w stylu iPod'a i sie podczepic do radia w samochodzie.
Nie specjalnie mnie juz bawi nagrywanie plyt MP3, a na przenosnym playerze wszystko sobie zawsze mozna szybko pozmieniac. Nawet w poprzedznim moim Pionierze byly 'czincze' z tylu na podpiecie, a jesli tego brak to mozna dokupic tak zwany 'FM Transmitor' gdzie ustawia sie jedna stacje w radiu na odbieranie sygnalu i idzie to bezprzewodowo. Tak ma znajomy; ma Creative 20gb Playerka, i bezprzewodowe polaczenie. Super sprawa, no i przenosne. Nie wiem jak jest z wygada na dluzsza mete, to znaczy moge sobie wyobrazic jak powiedzmy taki playerek sobie lata po samochodzie lub spada przy chamowaniu. Mam MP3 CD Player Pioniera w samochodzie i jest dobrze. Tak tylko wpisuje alternatywna mysl na ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
To prawda - ale fatalnie to wyglada i nachodzic sie trzeba za kieszenia - bo kieszenie z odpadow. Mozna sobie samemu ( lub za male pieniadze zrobic maskownice) na radio w warsztatach spawajacych plastiki. A mozliwosc ukradzenia radia... zawsze jest.Ale trzeba szukac p[ozytywow - nastepne radio-to zawsze nowszy model i masz zadadek na nie - bo mozna sprzedzc panel.Po radio to raczej przejdz sie na Robotnicza - kupisz nowe ( nie od zlodzieja) za 150-200 zlotych taniej niz w MM od hurtownikow przywozacych je niekoniecznie legalnie z Niemiec.Radia sa w fabrycznych opakowaniach - a gwarnacja jest na komorke - ale dziala - mialem uszkodzona instalacje antenowa i kupione radio mi nie zagralo jak trzeba - koles przyjecha i bez slowa wymienil mi na nowe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
wujek kupis sobie rok temu jakies radio red star w niemzcech i ejst baaaaaardzo zadowolony.jakos wykoniania-znośna,gra -ok, plyty nie pzreskakuja... czyki jestb tanio i przyjemnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ja do Firsta mam niechęć. Ojciec je miał w samochodzie. Po jakims czasie zaczeła schodzić farba z klawiszy, mikrostyki sie wyrabiały i źle działały klawisze (trzeba było pilota używać) no i oczywiście panel a raczej jego połączenie z radiem. Po prostu raz to działało a dugi raz nie.
Aha to był radiomagnetofon i to już było kupowane ładnych 7 latek wstecz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Sam mam zamiar zakupić jakies radyjko z MP3 ...
Co sądzicie o tym: http://www.radia.pl/product_info.php...products_id/58 ![]() ![]()
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 01.09.2004 o godz. 15:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Jedno podpytanko. Dlaczego teraz first czy pionier i inne robią takie odpustowe/bazarowe radia /zwydziwiane equalizery, migające światełka/.
A z takich niemarkowych radyjek to odnoszę wrażenie iż first cieszy się największą popularnością.
![]() |
#27 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
ja mialem kiedys "niemarkowe" radio mtc(rok 1996 bodajrze).Mialo RDS, czulosc mialo bardzo dobra(oczywiscie + dobra instalacja radiowa w samochodzie).
teraz sie moze ktos ze mna nie zgodzic,ale jak zamontowalem do tego radia jakis prowizoryczny wzmacniacz,to lapalem wiecej stacji i w lepszej jakosci niz ojciec na swoim radiu pioneer.a co bylo najwazniejsze.. nie kusilo zlodzieja,bo wyglad mialo bardzo przecietny.i nie zamienialbym go na zadne inne,lecz brakowalo mi w nim tylko czytnika plyt. Ps. w roku 1996 kosztowalo ok 300zł a w zeszlym roku widzialem identyczne w sklepie za 420 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
@Mac
nie wiem dlaczego, ale do pionier w stosunku do pioneer brzmi podobnie jak buty firmy mike w odniesieniu do nike, mike nie moga byc dobre skoro podszywaja sie pod firmowke, osobiscie nie znam firmy pionier ale jakos niekorzystnie wplywa na mnie jej nazwa. Zastawiam sie w tej chwili nad kenwoodem na samo CD za jakies 350 na allegro, bo juz sie tyle naczytalem niepochlebnych opinii o tych tanich markach ze zaczynam juz watpic ze cokolwiek w koncu kupie. radio, ktore kupil Turboni wyglada ma wypasione funkcje i wyglada calkieim milo (szczegolnie w wersji black) ale Turboni ma je dopiero 2 miesiace - nie wiem czy to jest (odpukac) gwarancja bezawarynej dalszej jego pracy. qrde, juz sam nie wiem co robic
![]() |
#30 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
narazie na nie nie nazekam a codziennie jest katowane po 6-8 godzin (taka praca caly czas w samochodzie)
![]() |
![]() |
![]() |
|
|