Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 31.08.2004, 00:53   #16
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no, wyglada calkiem porzadnie, nie spodziewalem sie tego

Turboni, wiem ze juz przynudzam, ale pls jeszcze dwie sprawy:
ile ten koles z allegro daje gwarancji? (bo jakos tego w aukcji nie podaje)
co to jest ta kropka usytuowana w prawym gornym "rogu" pokretla z napisem MODE?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.08.2004, 00:58   #17
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to nie jest pokretlo tylko przycisk ktorym zmieniasz czy plyta czy radio a ta kropka to odbiornik od sygnalow pilota. ja swoje kupowalem u innego kolesia i dawal tylko miesiac gwarancji ale jakby sie cos stalo to nie ma sprawy z naprawa (kupowalem je od niego osobiscie bo tez byl z w-wy)

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2004, 01:04   #18
pykson

dzieki za tak dokladne informacje, teraz wiem o 80% wiecej niz wiedzialem, musze sie jeszcze z tym przespac

pozytyw for you!
Stary 31.08.2004, 01:05   #19
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

ok pozdro

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Stary 31.08.2004, 02:32   #20
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
A jak wogóle zapatrujecie się Panowie na takie radia z panelami ? Niedawno była promocja w MM i o mało nie kupiłem takiego taniego radia z mp3 ale boję sie cały czas,że może mnie to kosztować szybę (plus bałagan) mojego starego Cieniasa. Podobno tylko Blaupunkty mają możliwość założenia kieszeni.

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2004, 05:06   #21
shuma02
Forumator

Data rejestracji: 06.12.2002
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja mam Pioniera MP3 w samochodzie. Wszystko super gra i buczy, lecz wydaje mi sie ze gdybym teraz to zakladal jeszcze raz, wolalbym kupic sobie cos w stylu iPod'a i sie podczepic do radia w samochodzie.

Nie specjalnie mnie juz bawi nagrywanie plyt MP3, a na przenosnym playerze wszystko sobie zawsze mozna szybko pozmieniac.

Nawet w poprzedznim moim Pionierze byly 'czincze' z tylu na podpiecie, a jesli tego brak to mozna dokupic tak zwany 'FM Transmitor' gdzie ustawia sie jedna stacje w radiu na odbieranie sygnalu i idzie to bezprzewodowo. Tak ma znajomy; ma Creative 20gb Playerka, i bezprzewodowe polaczenie. Super sprawa, no i przenosne.

Nie wiem jak jest z wygada na dluzsza mete, to znaczy moge sobie wyobrazic jak powiedzmy taki playerek sobie lata po samochodzie lub spada przy chamowaniu.

Mam MP3 CD Player Pioniera w samochodzie i jest dobrze. Tak tylko wpisuje alternatywna mysl na ten temat.
shuma02 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2004, 08:20   #22
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt
A jak wogóle zapatrujecie się Panowie na takie radia z panelami ? Niedawno była promocja w MM i o mało nie kupiłem takiego taniego radia z mp3 ale boję sie cały czas,że może mnie to kosztować szybę (plus bałagan) mojego starego Cieniasa. Podobno tylko Blaupunkty mają możliwość założenia kieszeni.

Jabba
To prawda - ale fatalnie to wyglada i nachodzic sie trzeba za kieszenia - bo kieszenie z odpadow. Mozna sobie samemu ( lub za male pieniadze zrobic maskownice) na radio w warsztatach spawajacych plastiki. A mozliwosc ukradzenia radia... zawsze jest.Ale trzeba szukac p[ozytywow - nastepne radio-to zawsze nowszy model i masz zadadek na nie - bo mozna sprzedzc panel.Po radio to raczej przejdz sie na Robotnicza - kupisz nowe ( nie od zlodzieja) za 150-200 zlotych taniej niz w MM od hurtownikow przywozacych je niekoniecznie legalnie z Niemiec.Radia sa w fabrycznych opakowaniach - a gwarnacja jest na komorke - ale dziala - mialem uszkodzona instalacje antenowa i kupione radio mi nie zagralo jak trzeba - koles przyjecha i bez slowa wymienil mi na nowe
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2004, 12:11   #23
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wujek kupis sobie rok temu jakies radio red star w niemzcech i ejst baaaaaardzo zadowolony.jakos wykoniania-znośna,gra -ok, plyty nie pzreskakuja... czyki jestb tanio i przyjemnie
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2004, 13:18   #24
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja do Firsta mam niechęć. Ojciec je miał w samochodzie. Po jakims czasie zaczeła schodzić farba z klawiszy, mikrostyki sie wyrabiały i źle działały klawisze (trzeba było pilota używać) no i oczywiście panel a raczej jego połączenie z radiem. Po prostu raz to działało a dugi raz nie.

Aha to był radiomagnetofon i to już było kupowane ładnych 7 latek wstecz.
Stary 01.09.2004, 15:19   #25
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Sam mam zamiar zakupić jakies radyjko z MP3 ...
Co sądzicie o tym:
http://www.radia.pl/product_info.php...products_id/58

Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 01.09.2004 o godz. 15:22
MacGyver jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2004, 16:41   #26
Grzegorz75
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
Grzegorz75 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jedno podpytanko. Dlaczego teraz first czy pionier i inne robią takie odpustowe/bazarowe radia /zwydziwiane equalizery, migające światełka/.
A z takich niemarkowych radyjek to odnoszę wrażenie iż first cieszy się największą popularnością.
Stary 01.09.2004, 17:00   #27
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mialem kiedys "niemarkowe" radio mtc(rok 1996 bodajrze).Mialo RDS, czulosc mialo bardzo dobra(oczywiscie + dobra instalacja radiowa w samochodzie).
teraz sie moze ktos ze mna nie zgodzic,ale jak zamontowalem do tego radia jakis prowizoryczny wzmacniacz,to lapalem wiecej stacji i w lepszej jakosci niz ojciec na swoim radiu pioneer.a co bylo najwazniejsze.. nie kusilo zlodzieja,bo wyglad mialo bardzo przecietny.i nie zamienialbym go na zadne inne,lecz brakowalo mi w nim tylko czytnika plyt.

Ps. w roku 1996 kosztowalo ok 300zł a w zeszlym roku widzialem identyczne w sklepie za 420
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2004, 17:06   #28
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Grzegorz75
Jedno podpytanko. Dlaczego teraz first czy pionier i inne robią takie odpustowe/bazarowe radia /zwydziwiane equalizery, migające światełka/.
Bo teraz taka moda i chwyt marketingowy. Zauważ, że większośc "dzisiejszych" ludzi kupujących jakikolwiek sprzęt patrzy najpierw na jego wygląd a potem na dane techniczne ... i własnie takie postępowanie może nas zgubić, a sprzedawca na tym zyska...
Stary 01.09.2004, 20:45   #29
pykson

@Mac
nie wiem dlaczego, ale do pionier w stosunku do pioneer brzmi podobnie jak buty firmy mike w odniesieniu do nike, mike nie moga byc dobre skoro podszywaja sie pod firmowke, osobiscie nie znam firmy pionier ale jakos niekorzystnie wplywa na mnie jej nazwa.

Zastawiam sie w tej chwili nad kenwoodem na samo CD za jakies 350 na allegro, bo juz sie tyle naczytalem niepochlebnych opinii o tych tanich markach ze zaczynam juz watpic ze cokolwiek w koncu kupie.

radio, ktore kupil Turboni wyglada ma wypasione funkcje i wyglada calkieim milo (szczegolnie w wersji black) ale Turboni ma je dopiero 2 miesiace - nie wiem czy to jest (odpukac) gwarancja bezawarynej dalszej jego pracy.

qrde, juz sam nie wiem co robic
Stary 01.09.2004, 21:01   #30
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

narazie na nie nie nazekam a codziennie jest katowane po 6-8 godzin (taka praca caly czas w samochodzie)

Żale kierować TU lub TU
Juz nie szukam pracy
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: