![]() |
Cytat:
|
The Bat! - nie ma konkurencji :)
|
The Bat! I lepszego nie znajdziesz :)
|
Cytat:
mysle, ze koledzy wszystko ci napisali, ja mialbym tylko do ciebie jedna prosbe. Moglbys zmiejszyc troche to co masz w podpisie. Wiem że dlugosc swiadczy o jakości chłopa, ale troche zle sie czyta towoje posty ;) |
tak polecacie "the bat" ze postanowilem sciagnac i looknac jak to wyglada lecz napotkalem na pewien problem ! odbieranie maili idzie ok lecz gorzej z wysylaniem mam konto na tlenie i pisze mi ze bledna autoryzacja :/ jaka moze byc tego przyczyna?
|
Cytat:
bez obrazy :peace:, ale to serio tylko przeszkadza |
a ja używam Outlook Express, po wlepieniu SP2 lepiej sie zachowuje ;)
przyzwyczajenie robi swoje |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Poza tym obok SMTP kliknij na Autoryzacja i ustaw tak jak na rysunku (strzałka). Dla odbioru Autoryzacji nie zmieniałem i konto działa u mnie z tymi ustawieniami. |
Cytat:
|
ja tez juz od paru lat jade na OE i mi wystarcza .
ma byc do odbierania i wysylania poczty i to robi wiec nic wiecej nie potrzebuje |
Ja również jadę na OE i jakoś do moich potrzeb zupełnie wystarcza więc po co sobie komplikować życie . A poza tym jakby nie patrzeć jest bezpłatny o ile ktoś ma oryginalnego windowsa ;) :D
|
No i nie zainstaluje The Bata, bo mu nie pasuje katalog, który wybieram. Chyba jednak zostane przy outlooku :|
|
Cytat:
http://mozillapl.org/index.php?name=MozillaPLMirrors Mnie się on bardzo podoba, jest praktyczny i świetnie radzi sobie z filtrowaniem spamu. |
The Bat! - i nie ma mocnych :peace:
PS. Jak nazywa się wtyczna do filtrowania spamu w The Bat??? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:37. |