Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakiego klienta poczty email wybrać? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakiego-klienta-poczty-email-wybrac-41541/)

Pawel_k 22.10.2004 18:04

Cytat:

Napisany przez mgit
Outlook Express też nie jest zły :] używam go od dawien dawna i jestem zniego zadowolony :]

OE ma pare wad ktorych nietoperek nie ma ;)

nimal 22.10.2004 18:04

The Bat! - nie ma konkurencji :)

kizio 22.10.2004 18:19

The Bat! I lepszego nie znajdziesz :)

bgn 23.10.2004 11:57

Cytat:

Napisany przez zYxMa
Outlook fajny jest, ale coś z nim nie tak.

P.S. Często dostaje załączniki o rozszerzeniu *.app. Kiedyś już dodawałem info do rejestru o wszelakich plikach typu exe app czy innych, żeby outlook ich nie kasował. Exe ładnie przepuszcza, ale app kasuje. Pomóżcie :cool:

mysle, ze koledzy wszystko ci napisali, ja mialbym tylko do ciebie jedna prosbe.
Moglbys zmiejszyc troche to co masz w podpisie. Wiem że dlugosc swiadczy o jakości chłopa, ale troche zle sie czyta towoje posty ;)

mello 23.10.2004 12:05

tak polecacie "the bat" ze postanowilem sciagnac i looknac jak to wyglada lecz napotkalem na pewien problem ! odbieranie maili idzie ok lecz gorzej z wysylaniem mam konto na tlenie i pisze mi ze bledna autoryzacja :/ jaka moze byc tego przyczyna?

pykson 23.10.2004 12:09

Cytat:

Napisany przez bgn
mysle, ze koledzy wszystko ci napisali, ja mialbym tylko do ciebie jedna prosbe.
Moglbys zmiejszyc troche to co masz w podpisie. Wiem że dlugosc swiadczy o jakości chłopa, ale troche zle sie czyta towoje posty ;)

przylaczam sie do prosby bgn, to sie tyczy nie tylko zYxMa ale i paru innych userow, Wasze posty :czytaj: sa nieraz 10x mniejsze anizeli podpisy, odnosze wrazenie, ze czasem to jedynie po to zeby tylko pokazac sie na forum.
bez obrazy :peace:, ale to serio tylko przeszkadza

Patrix 23.10.2004 12:10

a ja używam Outlook Express, po wlepieniu SP2 lepiej sie zachowuje ;)
przyzwyczajenie robi swoje

Monter 23.10.2004 12:19

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez mello
tak polecacie "the bat" ze postanowilem sciagnac i looknac jak to wyglada lecz napotkalem na pewien problem ! odbieranie maili idzie ok lecz gorzej z wysylaniem mam konto na tlenie i pisze mi ze bledna autoryzacja :/ jaka moze byc tego przyczyna?

Ja mam ustawione tak jak na rysunku (plus nazwa konta i hasło, of coz).
Poza tym obok SMTP kliknij na Autoryzacja i ustaw tak jak na rysunku (strzałka).
Dla odbioru Autoryzacji nie zmieniałem i konto działa u mnie z tymi ustawieniami.

mgit 23.10.2004 15:28

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
OE ma pare wad ktorych nietoperek nie ma ;)

Na przykład jakie ma wady OE :)

Turboni 23.10.2004 16:19

ja tez juz od paru lat jade na OE i mi wystarcza .
ma byc do odbierania i wysylania poczty i to robi wiec nic wiecej nie potrzebuje

siwy_mw 23.10.2004 16:38

Ja również jadę na OE i jakoś do moich potrzeb zupełnie wystarcza więc po co sobie komplikować życie . A poza tym jakby nie patrzeć jest bezpłatny o ile ktoś ma oryginalnego windowsa ;) :D

zYxMa 24.10.2004 09:09

No i nie zainstaluje The Bata, bo mu nie pasuje katalog, który wybieram. Chyba jednak zostane przy outlooku :|

Proton 24.10.2004 18:18

Cytat:

Napisany przez zYxMa
No i nie zainstaluje The Bata, bo mu nie pasuje katalog, który wybieram. Chyba jednak zostane przy outlooku :|

Spróbuj jeszcze programu n!Kurier Poczty 0.4. Dostępny jest tutaj:
http://mozillapl.org/index.php?name=MozillaPLMirrors

Mnie się on bardzo podoba, jest praktyczny i świetnie radzi sobie z filtrowaniem spamu.

kraluk 24.10.2004 18:30

The Bat! - i nie ma mocnych :peace:

PS.
Jak nazywa się wtyczna do filtrowania spamu w The Bat???

Proton 24.10.2004 18:55

Cytat:

Napisany przez kraluk
The Bat! - i nie ma mocnych :peace:

PS.
Jak nazywa się wtyczna do filtrowania spamu w The Bat???

Czytaj troszkę wątek, zanim po raz kolejny wyskoczysz, jak Filip z konopii. Chyba napisał wyżej, że ma problemy z zainstalowaniem Nietoperza, więc ten program odpada.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:37.