![]() |
Ja używam klienta poczty Mozilli. Według mnie jest bardzo dobry. Miałem nietoperza, ale nie bardzo mi się podobał... :wsciekly:
|
Aa M$Outlook (office2003) i jestem bardzo zadowolony. 8 )
|
Ja używam Incredi Mail i spokojnie mogę go polecić, chociaż nie ukrywam, że jego największe atuty to różnego rodzaju "wodotryski". Ale oprócz tego trzeba też przyznać, że jest bardzo funkcjonalny. W każdym razie - spróbować nie zaszkodzi :)
|
IncrediMail to świetny programik dla osób ceniących wygląd poczty i dodatki w postaci wodotrysków. Dobry dla kobiet :) Niestety u mojej Pani na XP SP2 sprawiał problemy, to wyleciał...
Poza tym nie rozumiem problemów kolegi z zainstalowaniem Netoperka. W folderze domyślnie proponowanym przez program też nie chce? Pewnie kolega nie próbował. Polecam generalnie folder domyślny, nie ma wtedy problemów z wtyczkami i dodatkami. Jeżeli nadal nie będzie chciał, ściągnął bym plik na nowo, może nie jest kompletny i instalka "świruje". Pozdrawiam. |
Incredi MAIL jest cool :D Polecam !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Dla zasady ściągnę starszą wersję i zobaczę czy się zainstaluje... Thx |
Może ktoś wie??
Ilość załączników: 1
hej!
Może ktoś wie dlaczego w Outlooku Exp. pod 2003 przy tworzeniu nowej wiadomości nie moge wybreac czcionki, ani jej zedytować? :( Nie przeszkadza mi to bo mail jest mailem z tekstem jaki by on nie był, ale kiedy trzeba coś "podkreślić" to ja nie moge. |
... Ciapek, musisz użyć text sformatowany HTML, wtedy będzie wybór czcionki.
|
Cytat:
faktycznie problem leżał w tej opcji :) no nie wiedziałem, a wiedziałem że pewnie to sprawa opcji. Dziękuję Zetoxa! :piwo: |
Cytat:
Rzeczywiście, nie przejrzałem dokładnie całego topicu - mój błąd. Ale wracając do tematu. @zYxMa, którą wersję próbowałeś The Bat'a zainstalować??? Jeśli 2.x to spróbij 3.x... |
Cytat:
Po za tym sporo kosztował :kasa: :peace: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:37. |