![]() |
Cytat:
jak uzyjesz plugina to na 100% nie bada sie pojawialy :) |
tylko miranda :banan2:
zeby tylko jeszcze skype sie dal tam wpiac to bylym w 7 niebie :banan: |
hmm, no fakt teraz plugin dobrze działa :), niestety keidys się sypał...
PS Może jednak ktoś wie jak wywalić z execa te reklamy, bo niestety nic nie mogę znaleść ?? :( |
Najpierw miałem GG, później przetestowałem konnekt i tlen ale powróciłem do GG :D
PS. Jeszcze Skype ;) |
Tlen i tylko tlen...
|
Jak dla mnie Psi. Wczesniej GG a co bedzie to zobaczymy...Wyprubuję tego konnekta
|
Cytat:
|
o2
|
Ilość załączników: 1
oczywiście, że Konnekt :)
nie tak bardzo daaawno był... podobny temat :bicz: |
Konnekt :D
|
|
Cytat:
Skype Protocol 0.0.0.13 Autor: Master7 Wtyczka ta dodaje w Mirandzie obsługę protokołu Skype. Do jej poprawnego działania jest jednakże konieczny zainstalowany komunikator Skype w wersji 1.0.0.97 lub nowszej. Kolejna wersja oprócz kilku drobnych poprawek dodatkowo została wzbogacona o: możliwość włączania/wyłączania okienek powiadamiania, poprawienie współpracy z kontaktami typu SkypeOut, wykorzystanie pseudonimu podczas dodawania nowego kontaktu. |
smolik - ToolTip zalatwia sprawe - w postaci popup po najechaniu na kontakt - szczerze to bardzo wygodne, bo masz tam wiecej infa (no i mozliwosc konfiguracji wyswietlanego infa)
mello - dzieki, nie wiedzialem, sprawdze :) a Ty moze uzywales? jak dziala? co do tej instalki skype - wymagan jest tylko zeby byla zainstlowana czy musi tez byc uruchomiona? rozmowy glosowe oczywiscie dzialaja? |
Cytat:
|
Ja mam GG ale używam sporadycznie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:32. |