![]() |
Cytat:
zerknij na forum www.miranda.kom.pl tam się wszystkiego dowiesz Cytat:
co zaś do skype to ta wtyka po prostu uruchamia skype i dzwoni do danej osoby jest tam sporo opcji ale ja w sumie wywaliłem tą wtyczkę bo skype używam bardzo rzadko więc wolałem nie dowalać niepotrzebnych pluginów i kontaktów |
Najpierw było GG, potem Tlen, a teraz znowóż GG :)
|
Tlen + wtyczka Jabber i mam wszystko -> Tlen, GG, Jabber. Nic więcej mi nie potrzeba:)
|
konnekt pod nim gg i tlen
|
Konnekt i nie widzę na razie alternatywy... :spoko:
|
GG było, jest i jeśli nie będzie takiej potrzeby żeby zmieniać to ...będzie! :)
W zuepłności mi wystarcza. Zresztą i tak korzystam z komunikatora 15 minut / dzień :) |
Zainstalowałem Konekta po awarii AQQ i myślę, że jest OK. Tylko teraz pytanie do użytkowników tego komunikatora: Jakich wtyczek do niego używacie?? Szukałem też wtyczki kPilot i nigdzie nie mogę jej znaleźć :/
|
@Dj Mich@ł
Kod:
Wtyczki |
siedzę niestety na aqq, bo z lenistwa nie chce mi się przepisywać listy kontaktów,
a aqq importuje je tylko na własny serwer :| więc narazie jestem "zagorzałym" jego użytkownikiem. jakoś się spisuje, chociaż do doskonałości jeszcze duuuuużoooooo mu brakuje (autorzy z prawdziwą pasją zajmują się dodawaniem nowych funkcji, nie testując ich do końca, w efekcie czego powstają kolejne bajery, a stare błędy pozostają nienaprawione)... |
GG i Skype
|
konnekt, ale przesiadam sie na cos innego
|
dzieki Majo - to sobie odpuszcze ta wtyke :) w sumie skype uzywam tak czesto ze nawet w tej chwili nie mam zainstalowanego... jak potrzebuje to sciagam i instaluje :)
|
tlen - kiedyś GG
|
Widze ,że głosujący w sądzie używają bardziej gg niż konnekt'a ,ale moim zdaniem konnekt jest dużo razy lepszy od gg sam miałem gg :podbite:
|
W pracy gg 6.1.157
a w domciu kadu i skype |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34. |