![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
tak jak pisal Sid - agenta mozna wylaczyc... ja mam wylaczonego i nawet nie wiem o jego istnieniu avi - zapomniales odznaczyc, aby winamp nie integrowal sie z plikami video. mozesz to zmienic na kilka sposobow... np: - w winampie odznaczyc integracje z video - w opcje w dowolnym okjnie exploratora -> widok -> opcje folderow -> typy plikow tam pozmieniasz programy, ktore odpowiadaja za odpowiednie pliki
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() win98 (se zwlaszcza) to calkiem przyjemny system - naturalnie nei jset to sys profesjonalny - ale do gierek i na slabe sprzety - calkiem calkiem cheaterow sam bym skopal i spalil tpsa... tak od kiedy mam neo to sie ciesze winme... hmmm - raz uratowala mi skore ![]() xbox? a co to jest xbox? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dc++ - nigdy nie mialem - wole inne metody - zwlaszcza ze jak nie trafisz dobrze to poznasz co to lameria - dc przyciaga takich jak lep...
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Wlasnie przesiadlem sie z Outlook Expressa na The Bat'a...
...wiec juz nie lubie OE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
co do outlooka - ostatnio byla tu ankieta o tym jakiega mailera uzywamy - i co wyszlo? ze jest tylu userow linuksa, zapalonych operomaniakow i tak dalej - a i tak 90% jedzie na outlooku... na ktorego notabene wszyscy klna rowno - ale nikt nie zmieni...
czy to znak czasow? czy zwyciestwo microsoftu?
![]() |
![]() |
#35 |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Ja pisalem, ze predzej czy pozniej przesiade sie na The Bat...
...no i slowa dotrzymalem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Nie cierpię dnia 17 każdego miesiąca, bo wtedy przeważnie przychodzi rachunek od tp.
Jeszcze bardziej nienawidzę samej tp, która to wcisnęła nam anteny radiowe przez co transferu nie ma żadnego a jak jest to żałosny i nic na to nie mozna poradzić, ani SDI ani NEO ani w ogóle o d... rozbić. f.
![]() |
![]() |
#37 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam...
![]() |
![]() |
#38 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Listonosz własnie przyszedł |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Mnie najbardziej wkurza sciaganie plikow ze stron w php!
Bo qrna, nie mozna tak sciagac wgetem spod linuxa, a na windzie nigdy nie sciagam. Duze pliki czesto przerywa, mimo ze mam stalke. Wogole windowsow nie lubie, wole slackware. Prawda jest jednak taka, ze linuxa sie dluzej konfiguruje, a ja estem len. siedze wiec na win 2000. Nie znosze tez chamstwa na ircu u kolesi ktorzy pozjadali wszystkie rozumy. Np. na swojej stronce na jakis temat pisza "wiecej info na kanale #zapytajnasanapwewnoodpowiemy", a tymczasem jak tam wchodzisz to nabijaja sie z ciebie i bluzgaja. Nie lubie winampa3, Media playera 8 bo sie otwiera na moim sprzecie z 15 sekund, wszelkiej masci download-acceleratorow, pop-up'ow i spamu. Pozatym - KOCHAM WAS ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
A ja poprostu nie lubie wyłączać komputera bo to cała bezsensowna codzienna procedura
1 nacisnąć start 2 nacisnąć przycisk wyłącz 3 potwierdzić przycisk wylącz 4 poczekać chwilę 5 otworzyć okno 6 zasłonić zasłonkę 7 wyłączyć lampkę 8 wyłączyć zasilacz 9 wysłuchać że znowu tak pózno kładę się spać ufff to cięzka praca ^_^ ^_^ ^_^
![]() |
#42 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A ja osobisice nie lubie:
XviD'a - bo po instalacji w Win XP miesza na tyle, ze filmy w XviD sie nei odpalaja (obraz stoi na 00:00, a odtwarzacz sei zawiesza). FFD Show - Bo pod nim wprawdzie filmy chodza, ale sa cale zielone. eMule, eDonkey i WinMX - bo maja najlepsze zasoby plikowe (w cholere ISO), ale nic sie z tego nie da sciagnac. To tak, jakby mi kazali patrzec na napalona panienke nie mogac jej dotknac, a jednoczesnie miec kolo siebie szafke pelna piwa i nie miec do niej kluczyka :-( KaZaA - Za tony spyware'u. Nie mylic z KaZaA LITE !!! Windowsy oparte na dosie - TYLKO I NA ZAWSZE XP !!! Winamp 2.xx - za brak dzielenia listy na kategorie/albumy i WBUDOWANEGO crossfadera, co pojawilo sie dopeiro w wersji 3 WINRAR3 - za brak kompatybilnosci RAR3 "w dol", tj. z RAR 2.XX No, to ponarzekalem sobie troche. Szczerze mowiac mi ulzyuo :-). Chetnie poczytam, jesli ktos ma podobne antypreferencje jak ja. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
nie cierpie:
WinAMP`a 3 "za caloksztalt" Worda XP za swoje "prostsze" funkcje i wszystkiego tego co mi zasmieca system niepotrzebnie! ![]() ![]()
![]() |
|
|