![]() |
abonament w Idei juz kilka lat :)
|
Miałem przez chyba 3 lata TakTak'a teraz od dwóch lat mam abonament w Erze i po zakonczeniu umowy przechodzę z powrotem do TakTak'a (taryfa Happy;p ) - wszystko z zachowaniem aktualnego numeru :)
|
Cytat:
|
przez 6 lat Simplus (bylem jednym z pierwszych ktorzy to kupili) i z musze przyznac ze sie popsuli strasznie! od miesiaca jestem w TakTak Happy! dzis wlasnie nastopilo uroczyste wyl;aczenie mojej komy z plusa :D majacy moj numer - jesli chcecie miec aktualny to odpowiednie info nagrlaem na poczte ;p
|
ja zaczolem w 97 roku od analogowego centertela potem byl tak-tak potem abonament era potem abonament plusa, nastepnie sim-plus potem znowu abonament era i abonament plus , pozniej tak-tak, heyah i teraz pop i chyba tak zostanie.
|
Oczywiscie ze POP. A czy to prawda ze ceny polaczen maja jeszcze spasc w dol... I to w tym miesiacu..??
P.S. HEYAH troche namieszala i w sumie dobrze bo gdyby nie ona to bysmy nie mieli tak szybkiego spadku cen u innych operatorow. |
ja przez conajmnie rok mam Tak Taka i jest tak tak :spoko:
|
+GSM i narazie jestem happy :P
jakoś nigdy nie miałem żadnych stresów z tą siecią, więc po co zmieniać? parę zł w tą, czy w tamtą... ps. podobno już niedługo będzie możliwość przenoszenia numeru pomiędzy operatorami. |
Cytat:
a ja jade na abonamencie ERY, a do końca jeszcze 16 miesięcy, brrrrrrrr... :) co potem to nie wiem, bo to jeszcze szmat czasu, dużo może się jeszcze zmienić, ale jeśli co to dalej i tak ERA ;) |
Cytat:
|
Kiedys abonament PlusGSM ale to historia, pózniej POP a teraz abonament ERA :D
|
Od pięciu lat TAK-TAK od dwóch abo idea od niedawna pop- używam wszystkich 3 z tym że z abo idei wykorzystuje jedynie minuty w ramach abonamentu.
|
Abonament Era i nie zanosi sie na zmiane ze wzgledu na to, ze abonament jest na firme ojca i bede mial go do czasu kiedy firma nie zmieni sieci ;).
Kiedys, kiedys mialem abonament Plusa, ale to przeszlosc. |
Witam!
Abonament w Idei od 5 lat. |
Stale i niezmiennie abonament w PLUS'ie - ponad 5 lat.
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:24. |