![]() |
Cytat:
|
nieustannie od kilku juz lat abonament Era i to sie raczej nie zmieni ;)
|
...dawno temu Tak-Tak, obecnie Simplus
|
ja mam dwa abonamenty w plusie i dwa popy ;) i jeszcze nieuzywany jeden simplus
|
Era (nie tak tak)
|
Ciagle abonament w IDEI i niedawno doszedl do tego POP :) Abonament w marcu mi sie konczy, wiec chyba przejde z numerem do Orange, POPa zlikwiduje.
|
Dalej Nowy POP, od 2 tygodni dodatkowo jeszcze TAK TAK bo ma korzystniejsza oferte jak na dzien dzisiejszy :)
|
mgit jesteś boski. odkopać temat po ponad roku :D
że nikt tego nie zobaczył :( |
Od miesiąca Simplus. Mają esemesy w swojakach po 1 gr i po 40 gr/min. Wcześniej miałem dość długo (3 lata) popa. Teraz zabrali dziady tanie esemesy więc nie było powodu żeby dalej z nimi siedzieć.
|
abonament ERA :)
|
Żadnej (nie mam komórki ;) )
Ciekaw jestem ilu takich jest jeszcze na Forum - podejrzewam, że bardzo niewielu .... I coraz poważniej myśle o tym, aby się wreszcie skomórkować :) ro29 |
Naturalnie Simplus. Tanie smsy do swojaków i darmowe rozmowy przez 2 miesiące do wybranej osoby :serdusz: Tak pozatym mają lepsze promocje.
|
a najlepsze to
Cytat:
|
2x Tak Tak - jeden żony a drugi mój
Ta promocja mikołajkowo-świąteczna w Tak Tak to całkiem fajna sprawa - podkarmiłem fony na cały rok :D |
Cytat:
Cytat:
moim zdaniem jest to najlepsza swiateczna promocja sieci komorkowych, az zal nie skorzystac, ciekaw jestem jaka promocje wprowadza na wiosne, bo przypuszczam, ze dopiero wtedy wykorzystam to co zatankowalem teraz do mojego taktaka:P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:10. |