![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
tak wiem, wiem... google...
ale...Wlasnie zostalem uzytkownikiem opery... ![]() Z kilkoma sprawami sobie poradzilem, ale czesc zostaje dla mnie wielka tajemnica. Znacie jakis adres, gdzie lopatologicznie bedzie to wylozone? albo czy ktos by mogl mi krotko napisac, jak zrobic, zeby/czemu - pasek stanu nie znikal po zaladowaniu strony, tylko wyswietlal sie ciegle - zeby po kliknieciu na link (np w IE) wlaczala sie opera - czy sa tu jakies "ULUBIONE" i czy mozliwy jest jej transfer i IE? - czemu nie dziala guzik w scrolu? po jego nasisnieciu kursor zmienia sie na to kulko nawigazyjne, ale nie reaguje na ruchy mychy sory, moze laickie pytania, ale nie moge tego rozszyfrowac
Ostatnio zmieniany przez mr_spock : 13.06.2004 o godz. 16:16 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wszystkie odpowidzi znajdziesz tutaj
- f11, nastepnie widok->paski narzedzi->pasek postępu->wyswietlaj na pasku adresu - aby linki otwierały się w operze, musisz ustawić ją jako domyslną przeglądarkę. - w menu zakładki - u mnie działa bez problemu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 13.06.2004 o godz. 16:43 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
mr_spock: widze ze Ty tez na opera sie zaczailes. ja tez
calkiem przyjemnie sie pracuje, na poczatku troche zabwy jest, ale potem super.jeszcze raz dzienks Panom tym nade mna za pomoc!
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Tak
pomyslalem, ze pracujac w IE jestem 5 lat za murzynami
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
mam takie pytanko ,jak Wam się otwierają strony z CDRinfo w operze ,bo mi w IE otwierają się dużo szybciej niż w operze i niewien co jest grane niby opera dożo szybsza jest co się sprawdza na innych stronach ale nie na CDRinfo
|
|
|
#8 |
|
![]() |
no mnie taleki skacza przez pare sekund...kwestia przywyczajenia i "lapania klikow"
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered
Data rejestracji: 24.05.2004
![]() |
Tak wiem google ....
Jstem uzytkownikiem Explorer'a i mam problem ze pasek stanu znika przy uruchamianiu IE co zrobic by byl on widzialny za kazdym razem a nie bym sam recznie go wybieral z Menu Widok... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
ja zryzygnowalem z IE przez wlasnei takie pie*dolki... albo nieustannie znika pasek stalu, albo okno otwiera sie nie zmaksymalizowane itd.
A opera, faktycznie... troche wolniej laduje obrazki
|
|
|
#11 |
|
![]() |
hmmm co i gdzie trzba ustawic zeby w operze jak wejde na eraomnix bramka sms i sie loguje, zaraz po wpisaniu pocztaku numeru telefonu wyskakiwalo uzupelnienie no i od razu zeby haslo sie wpisywalo samo tak jak to zwykle przy IE jest jak sie zaznaczy "autouzupelnianie hasel" ?
z innymi stronami podobnie chce miec... tylko jka to ustawic?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
no wlasnie tez jestem ciekaw gdzie sie ustawia autouzupelnianie...
|
|
|
#13 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
jakotako uzupełniania nie ma. a przynajmniej ja nic na ten temat nie weim. jest coś takiego jak menadżer hasłeł. zapamiętuje login i hasło i dzięki "różdżce" można jednym kliknięciem się zalogować.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
1. w preferencjach >> informacje osobiste >> praktycznie w każde okienko możesz wpisać nr-y telefonów (w imie i nazwisko itd. ) ale wole rozwiązanie nr 2. 2. notatki mogą robić za autouzupełnianie - zapisujesz nr jako notatke, a później strzałką w dół w okienku i...
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
wlasnei sie postkalem z tym, ze z pod opery nie moge zalozyc nowego tematu, wywala komunikat : "No Forum specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster"
z pod IE taka sama procedura i za pierwszym razem dodalo.
|
![]() |
|
|