![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() W poniedzialek (o dziwo maja czynne) znowu sie wybiore, potem moze jeszcze w srode i piatek, a dalej to juz zobacze, jak bede wygladac ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
to moze fotke zapodasz? po opalaniu?
hihi... BTW. Atakuja was morki? ja co walne w enetr to mrowa wylazi z klawaitury... jak to pieronstow sie dostalo do pokoju? ble... alez tego tu jest... juz 4 laza po klawaiturze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
the one
CDRinfo VIP
Spokojnie, dopiero raz bylem
![]() No tak wlasciwie to nie, bo dzisiaj bylem drugi ![]() A czy efekty jakies widac? W sumie to mam wrazenie, ze nawet tak. Oczywiscie nie jestem juz spieczony jak po calym dniu na plazy (i cale szczescie), ale lekko ciemniejszy tak jakby. I wlasnie o to mi chodzi. Pojde jeszcze w srode po zajeciach, moze w piatek i mysle, ze na razie wystarczy. No a wlasnie. Jeszcze jedno pytanie do stalych bywalcow tego typu przybytkow ![]() I jeszcze jedno - zauwazylem dzisiaj w solarium wiszace na haku takie smiesznie male okularki. A akurat bedac pod lampami (tym razem 8 minut) dosc mocno zaczely bolec mnie oczy, wiec cos takiego na pewno troche by pomoglo. Ale czy przez to, ze tak to ujme - "krzywo sie nie opale"? ![]()
![]() |
#19 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
hmm ...to Ty masz oczy otwarte? Powinneś mieć zamknięte oczy !.
Ja zawsze mam zamkniete...przynajmniej powieki też się opalają... ![]() A jeśli chodzi osoczewki ...to moja luba opala się w nich ,tylko że oczka zamknięte.
![]() |
#20 | ||
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Cytat:
Zakłada się to tak: Czyste suche ręce najlepiej wytarte ręcznikiem papierowym żeby kłaki nie zostały bo jak sie to na oko dostanie to się można z bólu skręcić. Soczewkę kładziesz na palec wskazujący dobrze żeby była zwilżona płynem, drugą ręką trzymasz powieki żeby się nie zamykały ![]() i cyk przykładasz soczewkę do oka, powinna się odkleić z wyczuciem trzeba do oka przycisnąć - trenning czyni mistrza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Jesli chodzi o kremy to polecam ci serie antybakteryjna Polleny-Ewy BeNeW jest z niej kilka produktow i kazdy nie powinien przekroczyc 10-12 zeta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
I czemu kurde nie dostaje powiadomien o odpowiedziach z forum? Przynajmniej nie o wszystkich tematach. Przez przypadek zobaczylem, ze tutaj ktos jeszcze sie wypowiedzial ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
A to, co opisujesz niestety dla mnie proste jest jedynie w teorii... wczoraj probowalem zalozyc je sam i dalej mam z tych cholerne klopoty. Robie, tak, jak piszesz, ale kiedy dotykam juz palcem galki ocznej, oko praktycznie samo mi sie zamyka i soczewka nie ma czasu, zeby odpowiednio sie ulozyc. Ale zgadzam sie - praktyka czyni mistrza - bede wiec probowal i mam nadzieje, ze w koncu mi to wyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Mruganie przy dotknięciu rogówki jest jak najbardziej normalnym bezwarunkowym odruchem. Po jakimś czasie powieki nie będą tak szybko reagować.
![]() |
![]() |
#25 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|