![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
![]()
Od czasu gdy zainstalowałem sobi Zone Alarm Pro nie działa mi java w IE , nie wiem czemu tak jest kiedyś miałem już Zone Alarma i wszystko było Ok a teraz klapa : żadne pop upy mi nie wyskakują , albo jak jest link : Javascript :info() to ta strona w ogóle się nie otwiera .Co radzicie mi zrobić ? Zainstalowałem sobie z tej http://java.sun.com/j2se/1.4.1/download.html strony jave ale nie działa nic , nawet na tym forum nie działają mi buźki
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
![]() |
tzn jak naciskam na jakąś buźkę to ona się nie wstawia muszę ją ręcznie wstawiać
![]()
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Wylacz Ad Blocking powinno pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
Witam
![]() To moj pierwszy wpis na forum wiec jesli bedzie cos zle to mnie poprawcie jesli jest nie tak jak powinno ![]() Pozdr...Opera 7.23 pl + java 1.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
zainstaluj najnowszą operę (7.23) i razem z nią jest Java Sun'a - musi działać :zeby:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
jestes pewien ze do Opery 7.23 dodaja jave 1.5? przeciez 1.5 jest tylko wersja alpha mi sie zdaje ze tam dodaja co najwyzej 1.4.2_03 a co do samego tematu... ja mam ZAP 4.5.538 i mam IE (nie uzywam), Opere i Mozille i nie mam zadnych problemow z JAVA Mozilla uzywa Javy 1.4.1_01 a opera uzywa javy 1.4.2 moze cos zle skonfigurowales w ZAP, proponuje zajrzec do Web Filtering i Privacy
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
Masz racje remix to nie jest java1.5 moja pierwsza wpadka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|