Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.03.2006, 22:31   #11
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez Burt
Ja i tak zapominałem o światłach.Ostatnio w nocy jechałem do brata,i dopiero gdy wjechałem do lasu jakoś słabo widziałem i stwierdziłem,że wypadałoby włączyć światła.
Upsss - ciemność widzę, ciemność

Cytat:
Napisany przez Remix
Niestety w Polsce kultura jazdy stoi na poziomie depresji i dlugo to sie nie zmieni.
Niestety to prawda - może nie dotyczy to wszystkich kierowców - ale niestety znacznej części.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Coś w tym jest, że wszystkie kolejne nakazy i zakazy po prostu uwalniają kierowców od konieczności myślenia. I tych, którzy naprawdę świadomie prowadzą i reagują na to, co dzieje się na drodze naprawdę już nie ma wielu..
Też dużo w tym racji - tylko jakby tak kazać kierowcom tylko myśleć (a nie zważać na przepisy) - to prawie każdy by myślał, że moje jechać jak chce i ile chce ...

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
To tylko nóż się w kieszeni otwiera i szkoda to komentować. Powiem tylko, że w pierwszym przypadku nie zapłaciłbym mandatu i czekał na rozprawę. Niewielka szansa, ale może sędzia okazałby się bardziej myślącym człowiekiem. Oczywiście wcześniej dokładnie udokumentowałbym całe to miejsce, a najlepiej jeszcze poszukał jakiegoś świadka zdarzenia.
Wiesz - może i czasem Policja ściga nie tych co trzeba i nie za to co trzeba - ale z drugiej strony w obu przypadkach wina jednak była - więc cóż ...

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: