Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   A jednak! Limit na Neo 640!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jednak-limit-neo-640-a-38830/)

Smartek 10.09.2004 21:58

Cytat:

Napisany przez legion
o kolega sie zdenerwowal bo microsoft to dla ciebie poctawa gratuluje czekam moze powieksza liste rekomendacji o takich uzytkownikow jak ty i odrazu certyfikaty jakosci rozdadza
^_^

yyy no a ja nie rozumiem za bardzo o co sie klocicie? jezoo, zeby ludzie tylko takie problemy mieli... :|
pozdro ;)

legion 10.09.2004 22:02

Cytat:

Napisany przez Smartek
yyy no a ja nie rozumiem za bardzo o co sie klocicie? jezoo, zeby ludzie tylko takie problemy mieli... :|
pozdro ;)

ja nie wiem o co to memorando ma jakies problemy :)

Ormianin 10.09.2004 22:20

Cytat:

Napisany przez memorando
wszystko dziala bo wwalilem w kompa full sosu i niemam w nim nic co się nazywa no name jak masz gowno zasilacz pamięci to klnij na siebie i nie wkurzaj ludzi większość przyczyn zwisów kompa są spowodowane używaniem części spoza listy rekomendowanych przez microsoft po za tym sztuką jest znalkeźć przyczynę zwisów a nie kląć na windowsa papa legion niemam czasu idź się unormuj

Coz za brednie! Ja mam duzo rzeczy nierekomendowanych albo poza liste tych cacy z MS i wszytsko jest sprawne... Zaloze sie ze takich podzespolow spoza listy tutaj na forum ma mnostwo ludzi!

Ricki 15.09.2004 16:43

Słuchajcie mam do Was prośbę, dziś byłem podpisać aneks do umowy, ale jak to w TP nie obyło się bez problemów. Zaczęło się od tego, że koleś nie mógł mnie znaleźć w systemie, dopiero ręcznie mu się udało. No, ale to nic oświadczył mi, że nie może wystawić mi aneksu, bo ta opcja na moim koncie jest nie aktywna. Przeszło godzinie z nim walczyłem, bo chciał mnie spławić. W końcu wypisał go ręcznie, ale nie wiem czy tak to ma być, a na dodatek sam mi powiedział, że nie gwarantuje, iż zostanie on uwzględniony. Czy również mieliście takie problemy i czy aneks był wypisywany ręcznie czy juz elektronicznie?

Smartek 15.09.2004 17:10

Cytat:

Napisany przez Ricki
Słuchajcie mam do Was prośbę, dziś byłem podpisać aneks do umowy, ale jak to w TP nie obyło się bez problemów. Zaczęło się od tego, że koleś nie mógł mnie znaleźć w systemie, dopiero ręcznie mu się udało. No, ale to nic oświadczył mi, że nie może wystawić mi aneksu, bo ta opcja na moim koncie jest nie aktywna. Przeszło godzinie z nim walczyłem, bo chciał mnie spławić. W końcu wypisał go ręcznie, ale nie wiem czy tak to ma być, a na dodatek sam mi powiedział, że nie gwarantuje, iż zostanie on uwzględniony. Czy również mieliście takie problemy i czy aneks był wypisywany ręcznie czy juz elektronicznie?

elektronicznie..
pozdro ;)

legion 16.09.2004 11:14

Cytat:

Chętni na Neostradę powinni przed podjęciem decyzji dokładnie "przemaglować" TPsę pod kątem przystosowania ich linii do tej usługi - donosi portal Gazeta.pl. Co ciekawe, nie można też do końca wierzyć konsultantom TPsy, gdyż proponowane przez nich rozwiązania mogą , ale nie muszą sprawdzić się praktyce, twierdzi przedstawicielka krakowskiego oddziału Telekomunikacji.

Przekonał się o tym na własnej skórze jeden z klientów TPsy w Krakowie, który zwrócił się do firmy z prośbą o wyjaśnienie zawyżonych rachunków telefonicznych. Konsultanci stwierdzili, że ktoś łączy się przez jego numer z linią 0-700 i poradzili żeby założył Neostradę. Dzięki temu problem wysokich rachunków miał zniknąć.

Niestety, po złożeniu przez klienta zamówienia okazało się, że jego linia nie nadaje się do podpięcia Neostrady. Na Błękitnej Linii poradzili więc by zmienił stary numer, a internet będzie działał. Klient dokonał stosownego zamówienia, ale o zmianie numeru dowiedział się nie od TPsy tylko od znajomych, którzy nie mogli dodzwonić się pod stary numer.

Co więcej, okazało się, że pod nowym numerem Neostrada także nie będzie działała. Na pytanie "Gazety" - dlaczego - przedstawicielka TPsy odpowiada: "Nasi konsultanci proponują klientom, których linia nie jest przystosowana do świadczenia usługi, rozwiązanie, które może rozwiązać ich problem. Podkreślam, może, a nie musi"

czytaliscie to niezly lol:D

czero 16.09.2004 13:03

:haha: :rotfl:

Air 16.09.2004 15:34

Stałe IP na Neo, ale chyba tylko dla modemowców.

Może już to czytaliście, ale właśnie znalazłem to. Nie próbowałem bo nie muszę, ale jako ciekawostka może być.

legion 16.09.2004 16:43

Cytat:

Napisany przez Air

Może już to czytaliście, ale właśnie znalazłem to. Nie próbowałem bo nie muszę, ale jako ciekawostka może być.

widzialem to dobra rzecz:)

Smartek 16.09.2004 17:49

Cytat:

Napisany przez Air

Ja sie tym bawilem - dziala i to nawet bardz dobrze, w razie jakbys kombinowal z tym to pisz, w miare mozliwosci sproboje pomoc :)
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:12.