![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Chłodzenie
Siemano
Potrzebuje jakis program (najlepiej po polsku) do zmniejszania obrotów wentylatora chłodzącego PROCESOR . Za chiny nie moge takiego w necie znaleźć. Jeśli ktos ma to dajcie nazwe ![]() Pozdro!! Mój błąd
"Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące" Donna Watsonon Ostatnio zmieniany przez Mily666 : 07.06.2004 o godz. 08:09 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Potrzebuje jakis program (najlepiej po polsku) do zmniejszania obrotów wentylatora chłodzącego PROCESOR. Za chiny nie moge takiego w necie znaleźć. Jeśli ktos ma to dajcie nazwe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
speedfan lub fanspeed albo speed fan lub fan speed
ewentualnie CPUCool lun Motherboard Monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Formatowiec...
![]() |
dzięki bardzo. Właśnie takich 3 programików szukałem
![]() |
#5 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Programowe zmniejsze obrotów wentyla? Jest to możliwe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
nie ma szans wymosic mniejsza liczbe obrotow na wentylatorze softwerowo!!jest to nie mozliwe narazie!!to ci mowie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
o ile chcesz sie zalozyc ze jest to mozliwe? no chyba ze u mnie cuda sie dzieja w budzie.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DVD FaN
![]() |
no dobra o co!!!! jakos pracuje w hurtowni komputerowej i nie slyszalem o czyms takim!!!co z tego ze nie na pelny etat ale to chyba na wiadomosci nie wplywa znaczaca!!! oki udowodnij mi to !hahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
Cytat:
to ze pracujesz w hurtowni komputerow nie znaczy ze masz o wszytkim wiedziec... wiesz ja kiedys pracowalem w hurotwni lekow... na lekach sie nie znalem bo samochody mylem... edit: http://almico.com/speedfan.php zebys zbyt dlugo nie szukal... no i jak tam hurtowniku? da sie czy sie nie da? hehe...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. Ostatnio zmieniany przez Edwardo : 07.06.2004 o godz. 19:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
DVD FaN
![]() |
ej tylko bez takich !!! :-) a program sprawdze !i zobacze!! ale z tym udowodnieniem to nie wyszlo ci !1 sam musialem sobie udowodnic ale spoko przezyje to !!
p.s a moge wiedziec w jakiej jak bede potzrebowal lekarstwa to bede sie staral ja omijac bo wifdze ze cienko z obsluga jak ciebie zatrudnili , topiacy sie brzytwy chwyta:: hhaah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
![]() |
Cytat:
kpisz czy o droge sie pytasz? ze co przepraszam? mialem przyjechac do ciebie i ci pokazac? bo jakos sobie tego nie wyobrazam zebym inaczej udowdnil ci to e-droga nizeli podanie stosownego linka... hehe... mina zrzedla? jednak da sie, co? widzisz, tak jak wspomnialem wczesniej, to ze ktos pracuje w hurtowni komputerowej, nie znaczy ze sie zna na wszytkim... edit: Cytat:
moi starzy swego czasu mieli hurtownie, a tak dla twej informacji, lekarstwa sie kupuje w aptece a nie w hurtowni... w hurtowni nie sprzedaja zwykle lekow na detalu... pomysl... a w jakiej ty hurtowni pracujesz? hehehe....
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. Ostatnio zmieniany przez Edwardo : 07.06.2004 o godz. 19:13 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
a co do twojego posta ze sie nie da...
nawet Abit wypuscil juz soft do swoich nowych plyt glowncyh do sterownia obrotami wentyli... okej, moze nie mowili ci w tej hurtowni o tych programach speedfan itp no ale o Abicie tez ci nie powiedzieli? wiec ta twoja praca w hurtowni, to pewnie tak jak z moja praca z lekami... ^_^^_^^_^^_^
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Daję wodę od poniedzialku mam nerwy nadwyrężone od chlodzenia powietrzem dysków nb sb i grafy z procem teraz wszystko wodą schlodzę
![]()
![]() |
#15 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
możesz...ale zalezy ktorymi. Na pewno idzie coolerem od proca i ogolnie tymi co są podlaczone pod czujniki na plycie.
Popieram Edwardo!
![]() |
|
|