![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
![]()
witam!
chciałem jedynie powiedzieć, że czuję się uoewny przez władze cdrinfo... od pewnego czasu, razem z basem staramy się skontaktować z administratorami z sprawie zlotu forumowiczów (dyskusja http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=10110 ) jest nam bardzo przykro, że spotykamy się z zerowym odzewem. czy to się zmieni? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Zauważyłeś, że prawie się nie odzywają na forum? Może chłopaki zostawili serwis i pojechali na wakacje? Chyba zaczne dodawać jakieś cracki do moich postów, może wtedy będzie jakaś reakcja, wczoraj wysłałem maila miśkowi i nic... Mam wrażenie, że oni robią nam łache. Jeśli mamy poświęcać czas i pieniądze na zlot to może by ktoś kiwnął palcem
![]() Poświęciliśmy z Mapsajmem 2 popołudnia, przejechaliśmy 200km, szukając atrakcyjnego lokalu a wy nas olewacie . Jeśli macie to w d... to to powiedzcie bo bez waszego wsparcia jest to strata naszego czasu i pieniędzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... nie dojdziesz nigdy za cenzorami, to taka specyficzna kasta. Jak im się coś nie chce to i Pan Bóg nie pomoże.
![]() |
#4 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
może chociaż zareagują na mój najnowszy post...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Bardzo mi przykro z tego powodu, ale chyba będziemy musieli sobie poradzić sami.
![]() ![]() ![]() Pamiętacie? Miały też kiedyś być czapeczki z logo CDRinfo.pl. I nic z tego! ![]()
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 04.09.2002 o godz. 23:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Pamiętamy!!!...
Jeżeli dobrze pamiętam to Misek mówił, że będą czapki! a tu ... ![]()
![]() |
#7 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
a czy ktoś z Was pomyślał o tym że jest kampania wrześniowa na uczelniach?
a po drugie czy aby zlocik zmontować to potrzeba błogosławieństwa moderatorów i szefostwa serwisu? a po trzecie trzeba przypomnieć Miskowi o czapeczkach choć jak pamiętam przeboje Woja z b3d z koszulkami to rozumiem wszystko ![]() pozdro
![]() |
#9 | |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!
Cytat:
![]() powiedz mi szanowny kolego co ma Misiek czy inna waldza do zlotu ... przeciez mozecie isc na browarek bez ich zgody i wiedzy ![]() poza tym musisz pamietac o jednym niektorzy z nas maja troszke wiecej obowiazkow niz zaliczenie sesji poprawkowej i wyjaz moze byc pewnym problemem np. ja pracuje przez 7 dni w tygodniu i nie bardzo widze mozliwosc by jechac na drugi koniec Polski na zlot jasne jak to bedzie gdzies blisko Katowic (np Krakow) to chetnie wpadne na godzine czy dwie
![]() |
![]() |
#11 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!
[QUOTE]BD napisa***322;(a)
[B] napisze teraz w swoim wlasnym imieniu ![]() powiedz mi szanowny kolego co ma Misiek czy inna waldza do zlotu ... przeciez mozecie isc na browarek bez ich zgody i wiedzy ![]() ************************************ tak myslalem, ze jak jest za duzy wladzy - to nie zadnej i dlatego nikt ci nie odpowiada z wyjatkiem Batrusia ( prywatnie). Wladze same musza sobie zrobic zlot i ustalic hierarchie Sutermoderator ->starszy moderator->moderator->podmoderator->krojczymoderator-> itd. Ps.Ale mi sie qurde nudzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!
Cytat:
2. Nietylko Ty jesteś zalatany, dlatego termin był/jest uzgadniany. 3. Nie ma sensu wynajmować knajpy jeśli ma to byc kilka osób, można iść poprostu na piwo. 4. Jeśli ma być więcej osób to mógłby się wortal ustosunkowac do tego i pomóc w reklamowaniu tego, tak aby więcej osób przyjechało. 5. Zgoda jest potrzebna do wykozystania loga cdrinfo.pl, bez takiej zgody będzie to zwykłe spotkanie toważyskie a nie zlot cdrinfo.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Re: Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!
[QUOTE]bgn napisa***322;(a)
[B] Cytat:
![]() pomysł hierarchi mnie powalił, tylko brakuje jeszcze niszy dla mnie ![]() ![]() faktycznie Bgn chyba Ci się nudzi ![]() mnie zresztą też ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
|
Re: Re: Re: jestem olewany przez team membersów cdrinfo!
[QUOTE]bgn napisa***322;(a)
[B] Cytat:
Pan Bog>Nadmoderator>Supermoderator>Moderator nadzwyczajny i pelnomocny>Moderator>Vice moderator>Podmoderator. Uzytkownicy forum jako jednostki aspoleczne, szkodliwe i zlosliwe nie sa klasyfikowani w tym zestawie. Zaliczanie uzytkownika do grupy "sapiens-sapiens" jest dla kasty moderatorow nie do przyjecia! Klasyfikacje uzytkownikow proponuje przedyskutowac we wlasnym gronie i nadac wlasne stopnie, i mam nadzieje zastosowac! ![]() Zracam uwage, ze moj apel o uczczenie 1000 postu Panowie Moderatorowie:-D rowniez olali dokumentnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|