![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
Jpeg z kompa jako mms na telefon?
Witam
czy jest taka możliwość właśnie? że wysyłam jpeg'a 25kb do na przykład jakiegoś programu/strony który/a konwertuje to i wysyła z kompa na komórke ( jeśli tak to w jaki sposób to wysłać - program/strona [?] ) tego jpega w formie mms'a w gorszej jakości nawet jeśli, ale czy da sie tak albo podobnie czy to science fiction? pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Cairath : 09.02.2005 o godz. 21:47 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Nie bardzo lapie o co Ci chodzi, chcesz z kompa wyslac MMS czy z kompa jakis obrazek a potem to rozsylac jako mms z fona??
jesli masz fon w idei to zarejestruj sie na stronie idea.pl i bedziesz mial kilka darmowych mms w miesiacu
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
Chodzi dokładnie o to: mam na kompie jpg'a o wielkości 25kb i chciałbym aby te zdjęcie miała osoba w formie mms'a na swoim telefonie. Więc jak takie coś zrobić? Bo jeśli mój telefon (Sagem myX-5m w Idei) miałby taką opcję to w sposób opisany przez Bartka dałoby sie tak zrobić (musiałbym mieć jakis kabelek łączący telefon z kompem zapewne ;-) ) - jednak nie mam takiego kabelka, więc czy istnieje sposób, aby takiego jpg'a z kompa wrzucić w jakiś program/stronę, za pomocą którego można byłoby go przekształcić i stamtąd (?) wysłać na komórkę odbiorcy (albo jakoś pobrać chociażby płatnie na swoja komórkę bez pomocy kabelka) w formie mms'a?
Ostatnio zmieniany przez Cairath : 10.02.2005 o godz. 00:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Merry F****** Christmas
![]() |
no wiec jesli masz fon w idei to wyslij do tej osoby mms ze strony idei
![]() |
#6 | |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() IRDA kosztuje 9,90zł i jest uniwersalna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
1. fon musi miec irde, a to nie jest regula 2. na 99,9% pojawi sie post "Pomocy, kupilem irde, podlaczylem i nie dziala" a kabelek kosztuje tez cos w tej granicy
![]() |
![]() |
#10 | ||
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() Kiedyś gdy nie miałem jeszcze kabelka do fonu to właśnie tak sobie wgrywałem tapetki i melodyjki. Tańsze to (zwykle) od mms'a, ale na dłuższą mete lepiej kupić kabel.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|