![]() |
Nie żebym zniechęcał ale te pizze czasem bardzo biednie wyglądają ale za to jak smakują mmm... Tyle, że jak do wszytkiego dosypują białego proszku hehe
|
no i wszystko jasne dlaczego moje dzieciaki lataja takie naszurane po takim placku lol2
|
w lidlu bedzie robot kuchenny, odpowiednik Thermomixa, za 1/3 ceny oryginalu
i to w wersji z dotykowym wyswietlaczem i sterowaniem ze smartfona zajefajna zabawka |
byl u nas szalu nie zrobil ;)
|
Cytat:
|
A ja lubię cofać do tyłu.
Od wczoraj tydzień grecki w Lidlu, można coś smacznego kupić, chociaż szału nie ma. |
Dwa razy kupowałem oliwki, dwa razy zepsute heh
|
Może nie załapałeś, że greckie oliwki są zepsute, jak nasze ogórki kiszone. :D
|
Cytat:
|
zbok? :hmm:
w każdym razie w Lidlu maja :serdusz: Radlerki Argus :D |
Te narzędzia Parksida są całkiem niezłe do prac domowych.
|
Ilość załączników: 1
|
Do zabawy to może i się nadają. Do poważnej roboty nie bardzo. Podjedź do mnie, przetestujemy grass trimmer na podkoszeniu wokół setki drzewek i wzdłuż 240m rowów. :P
Jeśli chodzi o elektronarzędzia, to nie powiem. Einhell to robi dla lidla - jak na swoją cenę to znakomicie się sprawdza. Sam od nich mam dmuchawę do liści, klucz udarowy, wkrętarkę udarową i wyrzynarkę, złego słowa nie powiem. Ale młotowiertarkę wziąłem z hilti - i z angielskiego hilti udało się wyrwać normalną, na 240V. Dzisiaj tylko zakupiłem 2 dodatkowe aku 4Ah. |
Wiec tak, mam spalinowa podkaszarke taka konkretna no i zmeczylo mnie rozkladanie i skladanie + zakladanie szelek do mojego ogrodu wielkosci ~70m2 zeby podciac przy murze i dookola rurek trampoliny :D , co do narzedzi no to wiadomo do profesjonalnego uzytku to to sie nie nadaje, ale do pogrzebania w domu i w ogrodzie cena/jakosc/wytrzymalosc jest znakomita, i tez zlego slowa powiedziec nie moge, mialem pare sztuk z aldi ale to badziewie zawsze sie rozpadalo ;)
|
Znakomita jest tylko cena. U nas Parkside opanował Lidle. Dla samego posiadania może być, ale do roboty to co innego.
Dawno się już wyleczyłem z takich zabawek. Trochę przyciśniesz, trochę obciążysz i możesz jechać na wymianę :rotfl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:45. |