![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bardzo Cie polubiłem...
|
W Realu wielka grzebalnia filmów DVD, wygrzebałem 6 za 56 :D
A można było dużo więcej wygrzebać. :taktak: http://img823.imageshack.us/img823/4338/realfilmy.jpg |
Dziś widziałem jakieś filmy w Biedronce-zbytnio się nie przyglądałem jakie,gdyż nie mam czasu aby cokolwiek obejrzeć .
|
Jak blu-ray'e po tyle będą dajcie znać ;)
|
edu, zgadzam się, jak dla mnie to:
boxy premierowe nie powinny być droższe jak 50zł, a reszta nie więcej jak 20zł, wtedy można kupić więcej (ale ci na górze tego nie wiedzą). Wyobraźcie sobie, że 95% ceny filmu to w uproszczeniu opłata za "licencję" - nie wdaję się w szczegóły typu podziały dla dystrybutora, wytwórni itd. a pozostałe 5% to nośnik i pudełko (chodzi mi o DVD, BD się nie interesowałem). Jak zarypiecie płytę z filmem, to powinno dać się ją kupić za 5% ceny filmu, ponieważ licencję na film już raz kupiliśmy! -na fakturze powinny być dwie pozycje: nośnik i licencja. Ale lepiej po złodziejsku, niech kowalski kilka razy licencję wykupi... |
Cztery pokoje...
:spoko: Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
w realu dzis widzialem Motorole FlipOut przeceniona z 900 na 559 czy cos kolo tego
dobra cena za nowke sztuke :) |
Czy ja wiem..
http://allegro.pl/nowa-motorola-flip...790341968.html (pierwsza z brzegu, jest znacznie więcej) |
znaczy jedno - producent wyprzedaje
|
Patrząc na wygodę obsługi tego telefonu wcale się w sumie nie dziwię..
Ale.. każdy lubi co innego |
U mnie w pracy dosc popularny wsrod kobiet. Nie uzywalem. Design ma w sumie ladny, ale estetyka puderniczki skutecznie wyklucza mezczyzn z targetu producenta...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
przeciez to telefon dla kobiet
on nie ma byc wygodny, on ma wygladac (i wyglada jak puderniczka :haha: ) edit: M@X mnie uprzedzil |
Tak, miałem taki w łapie - koszmarek :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:59. |