![]() |
Cytat:
Ten tablet ma ten sam układ graficzny co SGS2 więc pograsz w większość gier. Ma wady jak gniazdo ładowania, czy niska rozdzielczość jednak jak na cenę 369 zł to super sprawa. Nauczcie się w końcu rozróżniać sprzęt low od sprzętu hig end.. |
do grania jest komputer... a SGS2 do dzwonienia i łażenia po necie od biedy...
nic nikogo nie musisz nauczać w końcu ;) |
@Patrix każdy ma zastosowanie dla tych urządzeń. Dla mnie smartfon to podręczny mały komputerek. Tablet to urządzenie do konsumpcji treści, multimediów czy od biedy grania w gry typu Angry Birds.
Wydając TYLKO 269zł otrzymujemy całkiem przyjemne urządzenie. Zerknij na recenzje a zobaczysz, że do www/gier/poczty/czasopism nada się idealnie. Jeżeli ktoś chce nabyć niedrogi tablet to moim zdaniem ma świetną do tego okazje. Szkoda, że nie ma GPSa bo mógłby robić za nawigację kiedy trzeba ;) Tutaj specyfikacja: http://www.goclever.pl/pl/pl/gocleve...#specification |
treść to ja mam w kindle, a kupować dla angry birds nie mam zamiaru nawet za tę kw. :]
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
I mówi to osoba która jara się grami na ajfona.
Przepraszam musiałem... |
Te nawigacje GoClevera nie są takie złe. Kiedyś, jak szukałem nawigacji, to miały dosyć dobre opinie. Zastanawiam się, czy teraz jej nie kupić...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Faktycznie nadaje się na pilota komputerowego odtwarzacza muzyki (we FLAC), przegladanie internetu w Starbucksie (WiFi), mozna doczepić modem na USB. |
u mnie bylo sztuk ZERO :D
|
W Lidlu, to są dzisiaj świeże bałtyckie śledziki w płatach, właśnie zjadłem smażone... :fiu: a wy tu o tabletach... :>
:P |
trochę się wiąże, bo na jednym z najnowszych modeli mógłbyś nawet spróbować coś usmażyć ;)
|
maxio mowi, ze jest cacy. ale on by tak mowil nawet gdyby go musial trzymac w rekawicach hutniczych ;-)
|
No dobra, o tablecie z Biedronki już było, a co sądzicie o nawigacji GoClever GC-5070 za 199?
40 strona gazetki http://gazetka.biedronka.pl/g14,kolo...t_czesc_2.html |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:29. |