![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1681 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie zawsze musi. czasami sprzedaje sie syf za duzo wieksze pieniadze niz jest to warte...
cholera nie moge tego odszukac... te co ktos dal wyzej byly chyba testowane w gadzecie na tvn
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1682 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od dziś w Biedronce SanDisc Switch 16Gb za 29,99zł.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Dobra cena. Prędkości nieznacznie różnią się w porównaniu do wersji 32 GB - w 32 zapis jest odrobinkę wolniejszy, za to odczyt (też odrobinkę) szybszy.
https://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=91215
![]() |
![]() |
#1684 | |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Digitalizator płyt gramofonowych i kaset
![]() W Aldim za 300dzików, może komuś sie przyda ,sprzęt osobiście miałem w rekach jakiś czas temu i jest ok jak za te cene. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Jutro w Lidlu będzie piwo: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=44289
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Tylko Koźlaka i obie Perły z tego piłem, trzeba się będzie obkupić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Trybunał niefiltrowany, to absolutny lider tego zestawu, Brok godny uwagi, bo 660 ml za 1,99... poprzednio u mnie nie było, Żywe, wiadomo, ale cena też żywa, Perły i Łomże poniżej średniej, a Fortuna Wiśniowa, to dla mnie pomyłka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
złotych lwów nie polecam - już lepiej budweisera wziąć, żywe dobre jest ale wydaje mi się, że kiedyś było lepsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Trybunał niefiltrowany to absolutny lider wszelkich rankingów
![]() Ed, dzięki za cynk. W moim sklepie już za bardzo wywindowali cenę za Trybunała. Cieszy mnie, że przestał schodzić. Może zmądrzeją ![]()
Seny, pit i collons! Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 22.08.2013 o godz. 21:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K...a! U mnie remont Lidla!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Cytat:
według mnie nie ustępuje Trybunałowi ![]() dziwny ten trybunał w Lidlu, 0,33l nie widziałem takiej butelki ![]()
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 22.08.2013 o godz. 22:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
Bardzo dobry. Ja jednak skłaniam się ku Trybunałowi. Ciekawe z tą butelką... Bo niefiltrowany Trybunał u nas od zawsze był w takiej butelce (0,33). Inne Trybunały owszem są w 0,5l, ale niefiltrowany w 0,33
![]() |
![]() |
#1693 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Perełki drogo - w Makro (gdzie piwo jest niezbyt tanie) standardowa cena jest niższa.
Koźlak i Żywe jest bardziej, niż OK z tego zestawu. Johannes wart spróbowania Trybunała niefiltrowanego jeszcze nie piłem. Ale tylko po piwo na spróbowanie i to w niezbyt rewelacyjnej cenie pewnie się nie wybiorę. Tym bardziej, że zacząłem ważyć piwo w domku. I podobnie jak z domowym chlebem, nawet jak słabo wyjdzie - to i tak może śmiało konkurować z najlepszymi sklepowymi. Edyta: Jak już mowa o piwach, to jak dotąd najbardziej powaliło mnie na kolana piwo Atak Chmielu. Jak ktoś będzie miał okazję - gorąco polecam. To produkt browaru Pinta (inne produkty też warte grzechu). W nasz kraj nie można domowego piwa sprzedawać. Browar Pinta AFAIK to wirtualny twór maniaków piwa, którzy wynajmują zwykły browar, żeby nawarzył im piwa wg ich receptury i potem sprzedawał pod ich marką. Naprawdę widać to zamiłowanie. Bo nie oszukujmy się - to, co normalnie można dostać w sklepach to w 95% produkt niemalże tak podobny, że tylko marketing robi różnicę (jak Coca Cola i Pepsi - tak niewielkie różnice są pomiędzy piwami).
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. WAŻNE Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 22.08.2013 o godz. 23:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Trybunał niefiltrowany w Warszawie tylko był w butelkach 0,33, ale nie wiem, czy go skądś w półlitrowych nie przywiozłem, bo właśnie takich szukałem z miesiąc temu w PiP, a moja córka się dziwiła czego ja szukam.
Pinta Atak Chmielu, to najlepsze co może być dla wielbicieli mocno chmielonych piw, jeden tu właśnie klika. ![]() Ja nawet nie mam pojęcia gdzie piwo kupić, jak nie dostanę się do specjalnego sklepu, w Społem coś bywa, ale to zero wyboru. 100% koncerniaków, to syf, można je tylko chwalić za cenę i, że trzepią, ale to też nie zawsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrobiłem sobie zapas swojego ulubionego ostatnio Johannesa
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Mam jutro kupić: Toshiba SD-R5372B albo Liteon 1653 albo NEC 3500. Pomużcie ! | marianb | Napędy optyczne DVD | 4 | 11.12.2004 18:04 |
Polska muzyka Rockowa - na jutro | kizio | Off topic | 6 | 16.11.2004 20:42 |
Informacje na temat SLD, na jutro! | _Neoo_ | Off topic | 2 | 27.01.2004 09:29 |
szukam cover'a do płyty Łzy - Nie czekaj na jutro | kizio | Off topic | 0 | 18.06.2003 16:25 |
Pilnie potrzebne rozwiązania tych zadań (na jutro) | lipek16 | Off topic | 2 | 03.06.2003 20:12 |