![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Od 23.12.br. w ALDI'm będzie do kupienia:
http://www.aldi.pl/OFFER_PL_MI/OFFER_52/OFF02.SHTML Posiada chyba takie same funkcje, jak ładowarka, którą kiedyś @ed kupił w LIDL'u (chociaż inna firma) a ponadto również: http://www.aldi.pl/OFFER_PL_MI/OFFER_52/OFF03.SHTML Ciekawe jakie mają właściwości ![]() Trzeba by kupić na próbę i przetestować w BC 700. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajna do ladowania 9V
Szkoda ze nie ma adapterow AA->9V tak jak jest z R20
Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 19.12.2008 o godz. 10:21 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
wykukalem w papierowej ofercie lilda, ze od jutra ma byc grill elektryczny. niestety, wersja papierowa nie byla moja, ja swojej nie posiadam, na stronie lidla nie ma pelnej oferty na przyszly tydzien
badz ja nie umie szukać ![]() teraz pytanie, czy ten ich grill jest cos wart, prócz ceny jaka wołaja. tzn zeby mi sie nie rozpadl po pierwszym uzyciu. ma ktos cos takiego?
|
|
|
#4 |
|
Guru
Własnie wróciłem z LIDL'a. Kupiłem Universal Remote Control
Byłem na pół godziny przed otwarciem, ale ludzi dużo nie było, może z 10 osób stało w kolejce. Pilotów było sporo. Do wyboru dwa kolory: srebrny i czarny. Wybrałem czarny. Srebrny może i ładniejszy ale mam oryginalnego pilota srebrnego od telewizora i po kilku latach używania, w niektórych miejscach srebrna farba uległa wytarciu i nieładnie to wygląda. Czarny będzie lepszy, bo tu nic do wytarcia nie ma. Po powrocie do domu czeka mnie programowanie. Zobaczymy jak działa.EDIT: Wyobraźcie sobie, że uchowały się jeszcze 2 szt. stacji pogody, która pojawiła się w ofercie, bodajże tydzień temu. Właśnie sprawdziłem: to było nawet 2 tyg. temu, bo 08.12.br. Niesamowite... Ostatnio zmieniany przez romanesco : 22.12.2008 o godz. 11:06 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja sobie tego wyobrazić nie mogę.
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |||
|
Guru
Cytat:
Cytat:
A poza tym przed wejściem był daszek, więc było gdzie się schować.Cytat:
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 23.12.2008 o godz. 08:42 |
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Nigdy bym na to nie wpadł, że można się tak poświęcić dla Lidla i stać na pół godziny przed otwarciem przed drzwiami - w zimnie, deszczu i wietrz...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Naoglądali się amerykańskich filmów z wyprzedażą sukien ślubnych.
|
|
|
#11 |
|
MiniDisc
Zlotowicz
Stację pogodową (59zł) kupiłem w dzień rozpoczęcia promocji ok godz.14.
Na stanie było jeszcze kilkanaście sztuk, więc nie widzę potrzeby wystawania pod dyskontem ![]() Intrygują mnie akumulatorki z Aldiego (od jutra w promocji), ale nie zamierzam stać pod sklepem, pojadę popołudniu
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Medion, Tevion, Craft i pewnie pare innych to niemiecka marka... i tylko marka
wszystkie produkty to taniutka chinszczyzna inna sprawa, ze raczej dosc dobra, na pewno b dobry stosunek jakosc/cena w kazdym razie made in germany to co najwyzej mogla byc naklejka, choc i w to watpie nie zmienia to jednak faktu, ze sam pare zabawek od nich mialem i generalnie polecam |
|
|
|
|
|
#13 |
|
MiniDisc
Zlotowicz
Pewnie tak, ale jaka radocha, że nie ma napisu "Made in China"
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
prawda
i update - chyba Crane a nie Craft w poprzednim poscie powinno byc moim mea culpaaku od nich nie mialem, ale rewelacyjny pulsometr i niezla myszke radiowa - obie rzeczy do dzis sprawne, choc juz nie uzywane naczytalem sie tez bardzo pozytywnych opinii o tabletach, a to naprawde juz jest zabawka, ktora malo kto umie produkowac (sam jednak kupilem produkt monopolisty absolutnego na rynku tabletow - Wacom )
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziwne jakieś te ceny w tym Lidlu... podobne ceny takich samych produktów, a nawet dużo niższe widziałem ostatnio w Praktikerze we Wrocławiu... nie sądzę aby w Lidlu mieli jakiś lepszy markowo sprzęt od tego z Praktikera... co do Mediona z Aldiego, to trzeba trafić, można kupić całkowity bubel, można trafić na coś dobrego, moim zdaniem ceny w Aldim elektroniki nie są jakieś super atrakcyjne... za dużo mniej można dostać coś markowego i niekoniecznie z wyprzedaży w mediach lub w necie... patrzyłem ostatnio na ten ich telewizor 32 cale LCD HD Ready Mediona za 1699 zł, cena po prostu wysoko śmieszna, bo wykonanie takie sobie a i nic ciekawego, bo LG o podobnych parametrach wyrwać idzie za 1099 zł, wiec nie ma co sobie głowy tym zaprzątać... w Aldim mają dobre półwytrawne wino czerwone za 8.99 zł oraz sery pleśniowe i tyle tam można kupić, bo reszta tych produktów to jakieś substytuty prawdziwych towarów...
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Mam jutro kupić: Toshiba SD-R5372B albo Liteon 1653 albo NEC 3500. Pomużcie ! | marianb | Napędy optyczne DVD | 4 | 11.12.2004 19:04 |
| Polska muzyka Rockowa - na jutro | kizio | Off topic | 6 | 16.11.2004 21:42 |
| Informacje na temat SLD, na jutro! | _Neoo_ | Off topic | 2 | 27.01.2004 10:29 |
| szukam cover'a do płyty Łzy - Nie czekaj na jutro | kizio | Off topic | 0 | 18.06.2003 16:25 |
| Pilnie potrzebne rozwiązania tych zadań (na jutro) | lipek16 | Off topic | 2 | 03.06.2003 20:12 |