![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#2 |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U nas bez paragonu lub faktury nie podchodź do reklamacji, choć w tym tygodniu reklamowałem w Komputroniku myszkę bezprzewodową, miałem gwarancję podbitą przez nich, natomiast brakowało dowodu zakupu - warunkowo przyjęli.
Odnośnie wiertarek, mam taką za 37zł - działa, ale ja wiercę 2 dziurki na rok ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
W sklepach typu Lidl, czy Biedronka 70% rzeczy nie nadaje się do kupienia, lub są w takiej cenie, że nie po to się tam poszło.
![]() Ale można kupić naprawdę fajne rzeczy - idzie się jak na polowanie ![]() Jak JA piję ziarnistą kawę z Lidla, to znaczy, że ta kawa jest dobra.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też niezbyt to rozumiem. Moim zdaniem w Lidlu (Aldiego u nas nie ma) są całkiem przyzwoite jakościowo rzeczy. W super hiper marketach niewiele przemysłowych rzeczy zdarza mi się kupić (właściwie wcale), natomiast w Lidlu dość regularnie coś mnie zainteresuje i jestem później z zakupu zadowolony. W sumie jeszcze nic, co tam kupiłem, mi się nie zepsuło, ani nie rozczarowało mnie jakością wykonania.
|
|
|
#6 |
|
Guru
Za tydzień, tj. 29.01. do kupienia w Lidl'u:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...nie_do_pomiaru To info dla @andrzejj9, bo wiem że kiedyś chciał to kupić ![]() a także: http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...p.akumulatorki A to info dla eda, bo wiem, że kiedyś też był zainteresowany ![]() Tylko drodzy Panowie: trzeba jechać na otwarcie, bo później to wiecie... chociaż @ed to jeździ dla hecy , więc pewnie mu to obojętne
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 22.01.2009 o godz. 14:21 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
On mieszka w Lidlu
|
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
Ja osobiscie jeszcze nie widziałem tych stojących ludzi przed otwarciem któregoś z tych sklepów i czekających na "okazję"... zresztą po co mają stać, skoro długo potem ten towar i tak leży na polkach (przynajmniej w moim rejonie)... co do narzekania na jakość czy obsługę w tych tanich dyskontach, ja uważam ze to nie jest narzekanie tylko, po prostu po okresie zachłyśnięcia się nowością i ofertą tych sklepów na naszym rynku, ludzie szybko odkryli co jest grane... dziś jest już inaczej... obecnie jak wchodzę do Aldiego (bez względu na porę dnia) to jest może z 5-6 osób, w Lidlu jest trochę więcej, ale tłumów tam niewiduje... ale pojedz do Kauflandu, Intermarche, Tesco czy Auchan, to do kasy stoi się z półgodziny w godzinach szczytu - no i coś w tym jest, tam może jest nieco drożej ale towar jest zupełnie inny...
Z innej beczki, jak wchodził na nasz rynek Aldi i Lidl, to miałem wrażenie że będzie to taki sam sklep jaki widziałem w Niemczech, a tymczasem to jakiś klon tylko z nazwy... szkoda, bo faktycznie po niemieckim Aldi czy Lidlu więcej oczekiwałem... ostatnio przeprosiłem się z osiedlowymi sklepami typu PSS SPOŁEM czy prywatne sklepy mięsne choćby, bo tam znalazłem olaboga prawdziwe wyroby wędliniarskie bez konserwantów... i smakują jak należy
|
|
|
#10 | ||
|
Guru
Cytat:
Cytat:
Tak dla hecy
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 16.01.2009 o godz. 09:39 |
||
|
|
|
|
|
#11 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Nie chodzę do dużych supermarketów, bo mnie to wykańcza. Zakupy robię w małych, miejscowych sklepikach. Do Lidla jeżdżę dla hecy i po kilka rzeczy, np. biorę po 3-5 zgrzewek wody mineralnej...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
A nie ja dziękuje za tą okazję... no są ludzie i ludzie... są tacy co myślą że jak kupili odkurzacz za 19.99 zł to Pana Boga za nogi złapali, w większości wypadków sprzętu później nie używają, bo i z nim jest coś nie tak... ja myślę że zazwyczaj są to bogaci ludzie, bo biednych których znam nie stać na takie wydatki, oni kupują raz i dobrze...
|
|
|
#15 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Akurat Lidlowe akumulatorki są naprawdę niezłe, a za taka kasę, to wspaniałe.
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Mam jutro kupić: Toshiba SD-R5372B albo Liteon 1653 albo NEC 3500. Pomużcie ! | marianb | Napędy optyczne DVD | 4 | 11.12.2004 19:04 |
| Polska muzyka Rockowa - na jutro | kizio | Off topic | 6 | 16.11.2004 21:42 |
| Informacje na temat SLD, na jutro! | _Neoo_ | Off topic | 2 | 27.01.2004 10:29 |
| szukam cover'a do płyty Łzy - Nie czekaj na jutro | kizio | Off topic | 0 | 18.06.2003 16:25 |
| Pilnie potrzebne rozwiązania tych zadań (na jutro) | lipek16 | Off topic | 2 | 03.06.2003 20:12 |