![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#721 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Byłem, kupiłem... detektor
![]() ![]() ![]() Przykładowo: stacja pogody, która była w ofercie tydzień temu, jeszcze leżała... ( 3 szt.), co prawda to wersja mechaniczna ale też można korzystać. Widać ludzie już się nasycili tymi stacjami i teraz już nie ma takiego popytu. Ostatnio zmieniany przez romanesco : 07.05.2009 o godz. 10:16 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#722 |
Banned
Data rejestracji: 28.11.2008
![]() |
wiesz - popyt rodzi podaż - im mniej ludzie kupują tym mniej fabryki produkują, a co za tym idzie mniej jest towaru dostępnego w sklepach.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@ed - blondynka i tak nie zauwazy roznicy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Guru
Co prawda nie jutro a za tydzień, ale już dziś warto napisać, że w LIDL'u będzie do kupienia fajna stacja pogody (moim zdaniem najlepsza, jaka do tej pory była w ofercie):
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages....stacja_pogody Mam podobną, kupioną w zeszłym roku w ALDI'm i jestem zadowolony ![]() Andrzejku, może sobie wreszcie kupisz, bo z tego co wiem, to kiedyś chciałeś ale zdaje się, nic z tego nie wyszło ![]() Ostatnio zmieniany przez romanesco : 14.05.2009 o godz. 08:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chciałem, ale na razie tak na zasadzie 'chcenia sobie'
![]() ![]() Myślałem o jakieś dla dziadków, ale to wtedy im prościej tym lepiej, więc taka wyszukana (i raczej droga) nie będzie potrzebna. Ale nie mówię nie. Jak będę miał okazję, to przejdę się tego dnia do Lidla i rzucę okiem. Może mi się spodoba i kupię. Zobaczymy ![]() A propo stacji pogodowych - w najnowszym Komputer Świecie jest test 6 czy 7 różnych modeli. Jeszcze nie czytałem, ale numer jest w kioskach, więc jeśli ktoś jest zainteresowany tematem, może warto przejrzeć.
![]() |
#726 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w Lidlu ma byc ofera samochodawa od dzis
nic ciekawego nie znalazlem, oprocz wieszaka na marynarke (mam juz inny) http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//page...szak_na_odziez w poniedzialek 25 sa gadzety dla dzieci ciekawy jest ten termometr http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//page...a_dzieci_6_w_1 za podobny (bez tych dodatkowych bajerow typu diody...) dalismy pare lat temu jakies 250pln, wiec ten wyglada naprawde tanio, jezeli potrafi dokladnie mierzyc i nie padnie szybko |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kamizelek ostrzegawczych nie maja??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Ten lidlowy wieszak jest
![]() Zaś pokrowców ani dywaników nie polecam. ![]() Pokrowce są z materiału, do którego każdy paproszek się czepia, dywaniki zaś są malutkie. ![]()
![]() |
![]() |
#729 |
Banned
Data rejestracji: 28.11.2008
![]() |
no bo to nano-pokrowce, :lol:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
kurna oni maja nawet zakładkę NOWOŚCI
![]() nie kryje zdumienia swego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.05.2009
![]() |
Witam wszystkich Lidlomaniaków
![]() I od razu mam pytanie/prośbę. Czy jakiś posiadacz stacji pogodowej za 69PLN (chyba) sprzedawanej w grudniu 2008 może podać mi wartość rezystora R14 na płytce czujnika ciśnienia i DCF? (płytka na tej części obudowy na której są baterie). Pechowo pudełko wraz z paragonem uległo zniszczeniu, a ten rezystor jest uszkodzony (nie działał czujnik ciśnienia). Po wlutowaniu potencjometru działa, ale trudno jest dobrać odpowiednią wartość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Guru
Pytanko, jak zwykle do @jou, ewentualnie eda, w ostateczności do pozostałych LIDL'owych zboków
![]() Przydałby mi się jakiś zestaw wkrętaków krzyżakowych, (tzw. zegarmistrzowskich) do bardzo małych wkrętów. Były kiedykolwiek takie w LIDL'u lub ALDI'm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Były, w aldim, ale już dawno.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Mam jutro kupić: Toshiba SD-R5372B albo Liteon 1653 albo NEC 3500. Pomużcie ! | marianb | Napędy optyczne DVD | 4 | 11.12.2004 18:04 |
Polska muzyka Rockowa - na jutro | kizio | Off topic | 6 | 16.11.2004 20:42 |
Informacje na temat SLD, na jutro! | _Neoo_ | Off topic | 2 | 27.01.2004 09:29 |
szukam cover'a do płyty Łzy - Nie czekaj na jutro | kizio | Off topic | 0 | 18.06.2003 16:25 |
Pilnie potrzebne rozwiązania tych zadań (na jutro) | lipek16 | Off topic | 2 | 03.06.2003 20:12 |