![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Juwenalia pod patronatem Pani Smierc
"Jedna osoba zmarła, a trzy zostały ranne w zamieszkach w nocy z soboty na niedzielę na osiedlu studenckim w Łodzi podczas Juwenaliów. Prezydent Jerzy Kropiwnicki ogłosił w mieście trzydniową żałobę"
wiecej TU slyszeliscie juz o tym? oficjalne imprezy szykuja sie u mnie juz w czwartek a tgu takie jazdy w innym miescie sa... az strach ogarani mnie teraz co moze sie dziac u mnie... nie do pomyslenia staje sie to, ze kolesie (policjanci) ktorzy byli szkoleni, nie pierwszy raz uzywali gumek jak i ostrej i popelnili taki blad. co przyjdzie zmarlemu i postrzelonym ze jakis mister komendant podal sie do dymisji? stalo sie nie odstanie, widac ze w sluzbach pracuja bezmyslni ludzie... druga strona jednak tez nie jest bez winy. zawsze mnie to zastanawialo, co sprawia przyjemnosc takim po*ebcom robienie rozrob. jak ma za wysoki poziom testosteronu, niech sobie wlaczy polsat po 22 i "samozgwalci" moze zaspokoi swoje rzadze... rozumiem, ze na juwenalich mozna spalic jakiegos zloma 40 letniego, porzuconego na ulicy tak jak mialo to miejsce kiedys w krakowie... stalo sie wtedy cos komus? nie. a jak juz to na pewno nie wylodowal 1,5m pod ziemia. napiecie rozladowali i poszli spac. ale niektorzy, zaobserwowalem, musza sie pokazac co to nie sa i jacy wspaniali potrafia byc. a oczy nie klamia, smierdzi zwykle od nich glupota na wiecej niz 25m. a co sadzicie o calej tej sprawie z lodzi? lacze wyraz wspolczucia dla wszytkich cierpiacych Edek |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Studenci szaleją - to normalne
dresiarze/kibice - zrobili zadymę ochroniarze - uciekli policja - rozwiązała problem Co ciekawe to studenci wezwali policję bo dresiarze zaczeli robić zadymę... ****ni dresiarze i ****na policja !!!
|
|
|
|
#3 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Dziękuję Bogu że się przeziębiłem i zrezygnowałem z pójścia w sobotę...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
mnie jeszcze zastanaiwa fakt taki, ze na onecie wyraznie nie napisali kto kim byl do jakiej grupy przynalezal.
"19 letni mezczyzna" no i juz nie wiem czy to byl student czy nie, tak samo ze dwie kobiety leza w szpitalu, ale one braly udzial w rozrobie czy porpstu osoby postronne? tego tez nie wiem. moze w faktach cos mowili?ja TV nie mam, wiec nie ogladalem. jak wiecie cos to napiszcie, dajcie tez moze zrodlo jak macie. z gory thx! Edek |
|
|
|
|
|
#5 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Z tego co wiem to te osoby w szpitalu to studenci...
To samo tyczy się tego 19-latka... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
niestety, smutny jest fak, że
wszędzie wokół ludzka głupota daje o sobie znać
|
|
|
|
#7 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
szkoda chlopaka i tych 2 dziewczyn
|
|
|
#8 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
W TV widzialem, wypowiadal sie jakis policjant i mowil, ze to byl nieszczesliwy wypadek, poniewaz policjantom zostalo przyznaczone 26 sztuk nie tej amunicji ktora miala tam byc, 19 sztuk wrocilo do komendy, wiec 7 zostalo wystrzelonych.
Tak sie zastanawiam, kto w tej policji pracuje, jezeli przygotowujac sprzet na interwencje nie potrafi rozroznic dwoch rodzajow zupelnie innej, jak mi sie wydaje, amunicji. No bo zeby nie rozroznic amunicji ostrej od kauczukowej ![]() Najsmieszniejsze jak ten policjant sie wymigiwal od odpowiedzi przenterki na pytanie "jak osoba "kompetentna", znajaca sie na rzeczy myli amunicji i doprowadza do nieszczescia". Te pozostale 19 sztuk nie zostalo wystrzelone, bo ktos powiadomil w czasie akcji swojego przelozonego, ze sa uzbrojeni w ostra amunicje. Na szczescie, bo pewnie ofiar byloby wiecej. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Niektorzy ludzie to *****e jak im sie nudzi to niech sobie kupia worek treningowy i sie wyzyja, a nie wszystkie imprezy musi psuc. Policja jakby miala wiecej palcy to by sie moze doliczyla tych "ostrych" naboji.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Amunicje kałczukową trudno odróznic od ostrej, różnią sie tylko wagą i małym nacięciem na łusce, dodadać do tego stres i o pomyłkę łatwo, fakt że ci ludzie są szkoleni a środki jakie panstwo przeznacza na szkolenie policji są po prostu śmieszne.
a co do dresów to ja wsadziłbym ich wszystkich w pociągi z trzema paskami i wysłał na Kamczatkę, zamkną ich w obozie z trzem ogrodzeniami z drutu kolczastego i dał im beje niech się wybiją na wzajem. To jest banda po*******onych bezmózgich *****i którzy są zbyt głupi żeby coś do nich dotarło. Pozdro Dresy na Kamcztkę
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|