Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.12.2002, 11:19   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
co do dwoch postow na gorze
to co pisze jest prawda zgodna z moim doswiadczeniem...
nie wyobrazam sobie wsadzania gf4 w komp z p200 - czy widzial ktos z was gf4 na PCI? bo gf2 jeszcze tak (nawet taka wersje dwustronna)

prcesor bieze na siebie BARDZO malo obrobki grafiki - w grach typu q3 nie robi prawie nic - przelicza boty, pociski, siec itp... grafiki nie tyka - sprawdzane na 3 roznych kompach - pod TYM samym OS (w98) na tych SAMYCH sterach (12.48) - zmiana z w98 na linuksa daja od razu przyrost rzedu 20%, podobnie jest z w2k... wiec przyrostu w timedemo nie bralbym tak silnie pod uwage

o testach syntetycznych sie nie wypowiadam - i wy tez nie powinniscie - bo nie wiem jak one dzialaja - z tego co sie domyslam dosc znacznie ich wyniki bazuja na wydajnosci podsysytemu pamieci - i tego jak pam. graf synchronizuje sie z pam operacyjna kompa - a tu juz nie procesor ma do rzeczy tylko cala szyna glowna ktora naturalnei przy duronie jest wolna a przy najnowszym pentium4 wielkorotnie szybsza

ormianin - art przeczytalem, pobieznie ale tak, powaznie pisze - za to nie moge uznac za powazne wciskania w p200 karty nv30 (co to wogole jest? - po polsku nie mozna? - nie jestem na biezaco z produkcjami nvidii - wiem tylko ze poczekam za FX bedzie kosztowalo tyle ze bedzie mnie na nia stac)
jesli wyobrazasz sobie ze to nie agp jest waskim gardlem to wez powerstripa i zamien swoje agp4 na agp2 i opisz nam wrazenia - zapewniam ze nei bedzeisz szczesliwy

Twoje uprawnienia: