![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
promocja Neostrady+ terefere buhehe
Zamówiłem w środe przez infolinie Neostrade+ i na 2 dzień w celu weryfikacji danych pani mówi, że jest ok i mogę udać się do najbliższego telepunktu lub tpsa i otrzymam modem do NEO+. Mam SDI więc też powiedziała, że jak zdam odrazu SDI to nie będę obciążony już abonamentem za wrzesień za SDI i powiedziała że zwrot kaucji połowe za SDI dostane. Pomyślałem sobie wow faaajnie. Pędzę do TpSa (mieszkam w Płocku) a tam pani sprawdzała ze 20minut coś tam i powiedziała mi, że pani z infolinii wprowadziła mnie w błąd i mam czekać od nich na telefon w celu wydrukowania umowy dla mnie - powiedziała max 2 dni
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
TPSA była, jest i będzie zakręcona. Ona tylko wie jak zarobić i przy tym się nie narobić.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
niestety nawet w tepsie trzeba miec znajomosci zeby szybcjej zalatwic dana rzecz. tak jest zbudoany ten nasz kraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
Telekompromitacja Polska $.A. - to ludzka rzecz okradac
![]() ja tam czekam az neo bedzie powiedzmy w cenie 80zl na miesiac za 256kb.... cos jednak czuje ze sie w tym wieku tego niedoczekam ![]()
![]() |
#6 | |
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
Cytat:
pakiet BRONZE prędkości do 256 kbit/s / 56 kbit/s 1 terminal 70,00 moja kablówka i chodzi nawet szybciej do 300 kilo za ta cene jeszcze mozna sobie podarowac tpsa <czytaj zlodzieje > tez powinna miec pakietyzacje.np. 128 256 512 nie kazdego stac na takie ceny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
a ja tam na TPSA nie psiocze, mam Neo+ placilem 199zl, teraz podpisalem ponownie umowe, obcieli mi 50MB z konta na neostrada.pl i place juz 149zl z VAT - rewelacja a lacze... no transferki mam po 64KB bez problemu (i to staly). Bardzo sobie chwale Neo+ (z reszat wczesniej mialem SDIi tez problemow nie bylo, tylko troche za wolne). Dziwie sie Wam... jesli ktos psioczy na TPSA to ja go nie rozumiem? przeciez moze skorzystac z innych uslug, a jesli korzysta z innych uslug i jeszcze psioczy na TPSA to moze ma wrodzona obsesje na punkcie TP?
![]() |
#8 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jasne ze tak jest
ale zamiast siedziec i plakac, walic glowa w sciane trzeba z tym walczyc! ilu z was psioczy na microsoft? pewnie 90% - ale wszyscy z lenistwa (inne wzgeldy pomijamy) uzywaja outlook/IE - mimo ze na rynku sa lepsze produkty - ale nie, microsoft BE... sami go takim robicie ilu z was uzywa innego prefixu niz 1022 tepsy? no ilu? komu sie chcialo przejsc i podpisac umowe? mi sie chcialo - i wiem ze jestem jednym z 340 osob w 200tys dzielnicy warszawy! jak dalej tak bedzie wygladac przechodzenie do konkurencji (istniejacej! - ale ledwo dyszacej bo nikomu sie nie chce - inni przejda przeciez, po co mam ja sie z tym walic?) to nawet przy full decentralizacji rynku Unia Europejska bedzie sila musiala tworzyc operatora konkurencyjnego dla TePsy... wiec tak, jest na co narzekac - ale to glownie kompletna inercja spoleczenstwa jest tego przyczyna - jak czegos chcesz to o to walcz - jak ci sie nie chce - to siedz cicho i dupy innym nie zawracaj
![]() |
![]() |
#10 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja skorzystalem z tej promocji. Udalo mi sie namowic rodzicow. Pamietacie moje rozterki
![]() Wszystko elegancko przebieglo bez problemow, sprzecik super. Rejestracja tylko byla denerwujaca bo pani w TelePunkcie zapomniala mi zmienic w profilu ze oddalem sprzet i nie moglem poprac PINU i ID. Dopiero jak zadzwonilem i powiedzialem ze nie moge juz dluzej czekac, inaczej rezygnuje, po 5minutach bylo elegancko. Transfery mam max 80kb/s. Mam neo 640/160 a nie 512/128 ![]() Modemik od 4 dni chodzi non-stop. nie bylo jakis problemow, przez progsy emule (ktory trzeba dobrze skonfigurowac zeby ladnie sciagal-narazie mam z tym problemy, ale w przyszlosci bedzie lepiej)i KaZaa (oczywiscie nie zawsze mam tranfer wszystkich plikow 80,bo zalezy od kogo sciagam i czy dostane taka predkosc i od ilosci zrodel itp. to wiecie) strasznie mi obciazaja kompa. Musze zmienic. Ale do tematu: Narazie jestem bardzo zadowolony z NEO!
![]() |
#11 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Kasprzak a jakim sudem masz 640/160 na Neo+ ? Dales "prezent" ?
![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, Ja zamowilem 29 sierpnia neo (odlaczyli mi juz w dzien zamowienia SDI!
![]() ![]() Neo dziala mi od dzisiaj, dokladniej 2h 43min 40sec i na razie jestem bardzo zadowlony ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
cos mi sie tu nie podoba... faktycznie kiedys modemy Lucent'a byly ustawione na wiekszy transfer, ale TPSA obciela ta opcje i teraz wszystkie i Sagem'y i Lucent'y maja 512/128. Ja mam wlasnie modem Lucent'a... jesli faktycznie masz 640/160 to powiedz jak to mozliwe i jak masz ustawione wszystko?
![]() |
#15 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Usludze neostada daje ocene 5,5/6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |