![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.03.2002
![]() |
Kapitan Pazur pomocy!!!-moja córka płacze
Witam wszystkich.Coś się stało z Kpitanem Pazurem ulubioną grą mojej 7-letniej córeczki.Przez rok wszystko było w porządku,jakieś 3 tygodnie temu musiałem reinstalować windę(używam 98SE),przy okazji usuwając w/w grę i od tamtej pory ***.Gdy wkładam płytę(orginał)opcja "instaluj" znika i pojawia się "rozpocznij grę".Zachowuje się tak jak gdyby gra była zainstalowana, a nie jest.Skopiowałem ją Clonem,próbując uruchomić ją Deamonem i nic.Szukałem jakichś pozostałości po grze ,ale nic nie znalazłem.Pomóżcie bo Kasia mnie codziennie męczy.Ratujcie mój ojcowski autorytet.Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Czy przy reinstalacji zostało wszystko skasowane (zwłaszcza rejestr), bo jeśli nie, to mogły w rejestrze pozostać jakieś śmieci. Wtedy z linii poleceń należy odpalić regedit (albo inny program do edycji rejestru), usunąć ewentualne pozostałości, a po tej czynności zamknąć system, uruchomić tryb dos i poleceniami scanreg/opt i scanreg/fix przebudować rejestr. Może to coś pomoże. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
napisałeś - reinstalacjia....rozumiem ze przeinstalowałeś winde a nie skasowałeś (sformatowałeś partycje)i zainstalowałeś ponownie od nowa ?..na płycie powinien byc jakiś instalshield który po odpaleniu powinien ominąć menu instalacuyjne i przejsc od razu do instalacji ... no chyba ze nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
mysle, ze nic ci juz nie wyjdzie, bo rejestr jest tak zamieszany, ze ho..ho. Niestety czeka cie chyba instalacja windowsa od nowa wraz ze wszystkimi aplikacjami ( bez formatu dysku, ale tez z instalacja aplikacji piszacych sie bo rejestru)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
cze jeśli jeszcze masz ten problem a możesz sie odezwać przez net to gg 1057468 bo moim zdaniem to zrobiłeś nakładke czyli odpaliłeś setup na płytce z windowsem i poszło ,nie chce dopuszczać myśli że coś pokopałes z Partition magickiem ale odezwij sie jeśli chcesz pomocy a jak komp nie działa to pod numer tel (052) 3467433 nie martw sie bedzie ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Znów mi moja nagrywarka nie wypala! POMOCY!!! | kraluk | Napędy optyczne CD | 5 | 22.01.2004 22:29 |
Dlaczego nie dziala moja nagrywarka ? - pomocy !! :-( | Dominik25 | Napędy optyczne CD | 5 | 16.11.2001 15:24 |