![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Egzamin Gimnazjalny.
Witam !
Tradycyjnie zakładam post, na temat środowego i czwartkowego egzaminu gimnazjalistów ![]() Sam w tym roku, będe absolwentem gimnazjum. (wiem ze jeszcze napewno Gorzała jest w tym roku, a kto jeszcze.. ? ) Chciałem zapytac tradycyjnie jak wasze przygotowania ? jakie wyniki były z próbnego ? jutro oczywiscie o wrażenia na bierząco ? a następnie o wasze wyniki ? no wiec sam miałem 75pkt/100 z próbnego w tym 36 z mat-przyr i 39 z humanistycznego, osobiscie wogóle sie nie przygotowywałem do egzaminów majowych, wiec troche sie teraz nie pokoje, no ale zobaczymy ... wszystkim powodzenia zycze ![]() no i jeszcze do jakich szkół składacie podania ? osobiscie składam jedno podanie do Liceum Ogólnokształcącego z rozszerzonym programem nauczania z technologii informacyjnej, matematyki i języka angielskiego, klasa drugiego wyboru to - matematyczno-fizyczna. Jesli tutaj sie nie uda (odpukać ) to ide do prywatnego liceum ogólnokształcącego, chociaz nie przejawiam takich chęci. pzdr
WAL ŚMIAŁO! Tylko nie po oczach WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!! Ostatnio zmieniany przez sayan : 04.05.2004 o godz. 21:53 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Probny byl regionalny - wiec nie ma co porownywac
![]() Zreszta moje wyniki znasz, 10-12 mniej i mi starczy ![]() Wstepnie skladam do 2 liceow (rozszerzona inf w jednym, mat-inf lub mat-fiz-inf w drugim), ale moze jeszcze gdzies sie skusze ;]. Wiec na jutro powodzenia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Nio to chłopaki połamania pióra na egzaminach ...
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
polamania piór!!
Mialem to rok temu. Wiem co przezywacie. Bedzie dobrze ![]()
![]() |
#5 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Egzamin gimnazjalny już dawno mam za sobą. Ale mogę z całą stanowczością stwierdzić, że był bardzo prościutki - i stwierdziłem to już odrazu po wyjściu z sali egzaminacyjnej! Nie ma co się przejmować z wybieraniem szkoły, ja złożyłem podanie tylko do jednego liceum do klasy mat-inf i odrazu zostałem przyjęty. Może to dzięki wynikom egzaminu - z obu części prawie 90%, choć wcale nie jestem kujonem
![]()
![]() |
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja w tym roku matura... Tydzien pozostal... Boje sie jak jasna cholera, ale cos tam chyba wiem i sie nie dam ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
No wiec, egzamin humanistyczny do najtrudniejszych chyba nie należał, ale ja go rewelacyjnie nie napisałem. Miałem małe kłopoty z interpretacją obrazu i zawaliłem chyba zadania otwarte.
a temat rozprawki to "Jeśli nie szata zdobi człowieka, to jakie inne watrości" - czy cos takiego i do tego "Na przykładzie bohaterów literackich, historycznych .. " cos takiego, no wiec mi sie zapomnialo o tych bohaterach literackich i jakos .. to .. ehh zobaczymy wyniki
![]() |
#8 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Ja też miałem dzisiaj. Nawet proste było.
Sayan: To wypracowanie to było, że "musisz wykorzystać przykłady.." czy "możesz wykorzystać przykłady.."? Bo nie pamiętam a sam podałem jeden przykład z historii a reszta bardziej z życia wzięta i się trochę denerwuje teraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
powodzenia Panowie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
![]() |
Aha... wiecie, ze byly rzedy? :zeby:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
JA też pisałem i będę jutro pisałe
![]() Ale lypa się niepokoje malo przygotowań ![]() kAszmar! a wiecie że w tym roku są w egzaminach odpowiedzi (abcd) poprzestawiane więc nie ściągajcie bo inni mogą mieć inną grupę *Pytannie takie same ale odpowiedzi w innej kolejności (abcd) ;(
![]() |
#13 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
taki sobie był w tym roku... rozprawka nie taka straszna, otwarte jeszcze ujdą, strasznie trudnych i nudnych tekstów nie było... - wg mnie rok temu zamkniete były ciut łatwiejsze
poczekamy zobaczymy.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
no to powodzenia jutro...
ja tam totalnie nie wiem o czym gadacie.... jakas przyroda, sztuka, fuck, ale sie to pozmienialo wszytko... ja naszczescie zdarzylem przez gimnazjum... cale szczescie... ale i tak polamania dlugopisow jutro no i dostania sie do wymarzonego LO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Cytat:
Wszyscy gimnazjaliści mieli dziś ![]() Powodzenia. Jak brzmiał pełny temat wypracowania ![]() Update... Już wiem ![]()
e-m@il Ostatnio zmieniany przez Patrixs : 05.05.2004 o godz. 15:53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|