![]() |
Egzamin Gimnazjalny.
Witam !
Tradycyjnie zakładam post, na temat środowego i czwartkowego egzaminu gimnazjalistów :D Sam w tym roku, będe absolwentem gimnazjum. (wiem ze jeszcze napewno Gorzała jest w tym roku, a kto jeszcze.. ? ) Chciałem zapytac tradycyjnie jak wasze przygotowania ? jakie wyniki były z próbnego ? jutro oczywiscie o wrażenia na bierząco ? a następnie o wasze wyniki ? no wiec sam miałem 75pkt/100 z próbnego w tym 36 z mat-przyr i 39 z humanistycznego, osobiscie wogóle sie nie przygotowywałem do egzaminów majowych, wiec troche sie teraz nie pokoje, no ale zobaczymy ... wszystkim powodzenia zycze :D no i jeszcze do jakich szkół składacie podania ? osobiscie składam jedno podanie do Liceum Ogólnokształcącego z rozszerzonym programem nauczania z technologii informacyjnej, matematyki i języka angielskiego, klasa drugiego wyboru to - matematyczno-fizyczna. Jesli tutaj sie nie uda (odpukać ) to ide do prywatnego liceum ogólnokształcącego, chociaz nie przejawiam takich chęci. pzdr |
Probny byl regionalny - wiec nie ma co porownywac :)
Zreszta moje wyniki znasz, 10-12 mniej i mi starczy ;) Wstepnie skladam do 2 liceow (rozszerzona inf w jednym, mat-inf lub mat-fiz-inf w drugim), ale moze jeszcze gdzies sie skusze ;]. Wiec na jutro powodzenia... |
Nio to chłopaki połamania pióra na egzaminach ... :spoko:
|
polamania piór!!
Mialem to rok temu. Wiem co przezywacie. Bedzie dobrze :) |
Egzamin gimnazjalny już dawno mam za sobą. Ale mogę z całą stanowczością stwierdzić, że był bardzo prościutki - i stwierdziłem to już odrazu po wyjściu z sali egzaminacyjnej! Nie ma co się przejmować z wybieraniem szkoły, ja złożyłem podanie tylko do jednego liceum do klasy mat-inf i odrazu zostałem przyjęty. Może to dzięki wynikom egzaminu - z obu części prawie 90%, choć wcale nie jestem kujonem :D
|
A ja w tym roku matura... Tydzien pozostal... Boje sie jak jasna cholera, ale cos tam chyba wiem i sie nie dam ;D
|
No wiec, egzamin humanistyczny do najtrudniejszych chyba nie należał, ale ja go rewelacyjnie nie napisałem. Miałem małe kłopoty z interpretacją obrazu i zawaliłem chyba zadania otwarte.
a temat rozprawki to "Jeśli nie szata zdobi człowieka, to jakie inne watrości" - czy cos takiego i do tego "Na przykładzie bohaterów literackich, historycznych .. " cos takiego, no wiec mi sie zapomnialo o tych bohaterach literackich i jakos .. to .. ehh zobaczymy wyniki |
Ja też miałem dzisiaj. Nawet proste było.
Sayan: To wypracowanie to było, że "musisz wykorzystać przykłady.." czy "możesz wykorzystać przykłady.."? Bo nie pamiętam a sam podałem jeden przykład z historii a reszta bardziej z życia wzięta i się trochę denerwuje teraz :). |
powodzenia Panowie :)
|
http://bi.gazeta.pl/im/2056/m2056637.pdf
Stypa panowie :) Ale z zamknietych to moze i 20/20 ;p |
Aha... wiecie, ze byly rzedy? :zeby:
|
JA też pisałem i będę jutro pisałe :D
Ale lypa się niepokoje malo przygotowań :( kAszmar! a wiecie że w tym roku są w egzaminach odpowiedzi (abcd) poprzestawiane więc nie ściągajcie bo inni mogą mieć inną grupę *Pytannie takie same ale odpowiedzi w innej kolejności (abcd) ;( |
taki sobie był w tym roku... rozprawka nie taka straszna, otwarte jeszcze ujdą, strasznie trudnych i nudnych tekstów nie było... - wg mnie rok temu zamkniete były ciut łatwiejsze
poczekamy zobaczymy.. :) najgorsze mam za sobą, teraz tylko matma :zeby: |
no to powodzenia jutro...
ja tam totalnie nie wiem o czym gadacie.... jakas przyroda, sztuka, fuck, ale sie to pozmienialo wszytko... ja naszczescie zdarzylem przez gimnazjum... cale szczescie... ale i tak polamania dlugopisow jutro no i dostania sie do wymarzonego LO. |
Cytat:
Wszyscy gimnazjaliści mieli dziś :) Powodzenia. Jak brzmiał pełny temat wypracowania??? Update... Już wiem :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |