![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Egzamin Gimnazjalny.
Witam !
Tradycyjnie zakładam post, na temat środowego i czwartkowego egzaminu gimnazjalistów Sam w tym roku, będe absolwentem gimnazjum. (wiem ze jeszcze napewno Gorzała jest w tym roku, a kto jeszcze.. ? ) Chciałem zapytac tradycyjnie jak wasze przygotowania ? jakie wyniki były z próbnego ? jutro oczywiscie o wrażenia na bierząco ? a następnie o wasze wyniki ? no wiec sam miałem 75pkt/100 z próbnego w tym 36 z mat-przyr i 39 z humanistycznego, osobiscie wogóle sie nie przygotowywałem do egzaminów majowych, wiec troche sie teraz nie pokoje, no ale zobaczymy ... wszystkim powodzenia zycze ![]() no i jeszcze do jakich szkół składacie podania ? osobiscie składam jedno podanie do Liceum Ogólnokształcącego z rozszerzonym programem nauczania z technologii informacyjnej, matematyki i języka angielskiego, klasa drugiego wyboru to - matematyczno-fizyczna. Jesli tutaj sie nie uda (odpukać ) to ide do prywatnego liceum ogólnokształcącego, chociaz nie przejawiam takich chęci. pzdr
WAL ŚMIAŁO! Tylko nie po oczach WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!! Ostatnio zmieniany przez sayan : 04.05.2004 o godz. 21:53 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Probny byl regionalny - wiec nie ma co porownywac
![]() Zreszta moje wyniki znasz, 10-12 mniej i mi starczy ![]() Wstepnie skladam do 2 liceow (rozszerzona inf w jednym, mat-inf lub mat-fiz-inf w drugim), ale moze jeszcze gdzies sie skusze ;]. Wiec na jutro powodzenia... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Nio to chłopaki połamania pióra na egzaminach ...
|
|
|
|
#4 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
polamania piór!!
Mialem to rok temu. Wiem co przezywacie. Bedzie dobrze
|
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Egzamin gimnazjalny już dawno mam za sobą. Ale mogę z całą stanowczością stwierdzić, że był bardzo prościutki - i stwierdziłem to już odrazu po wyjściu z sali egzaminacyjnej! Nie ma co się przejmować z wybieraniem szkoły, ja złożyłem podanie tylko do jednego liceum do klasy mat-inf i odrazu zostałem przyjęty. Może to dzięki wynikom egzaminu - z obu części prawie 90%, choć wcale nie jestem kujonem
|
|
|
#6 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja w tym roku matura... Tydzien pozostal... Boje sie jak jasna cholera, ale cos tam chyba wiem i sie nie dam ;D
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
![]() ![]() |
No wiec, egzamin humanistyczny do najtrudniejszych chyba nie należał, ale ja go rewelacyjnie nie napisałem. Miałem małe kłopoty z interpretacją obrazu i zawaliłem chyba zadania otwarte.
a temat rozprawki to "Jeśli nie szata zdobi człowieka, to jakie inne watrości" - czy cos takiego i do tego "Na przykładzie bohaterów literackich, historycznych .. " cos takiego, no wiec mi sie zapomnialo o tych bohaterach literackich i jakos .. to .. ehh zobaczymy wyniki
|
|
|
#8 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Ja też miałem dzisiaj. Nawet proste było.
Sayan: To wypracowanie to było, że "musisz wykorzystać przykłady.." czy "możesz wykorzystać przykłady.."? Bo nie pamiętam a sam podałem jeden przykład z historii a reszta bardziej z życia wzięta i się trochę denerwuje teraz .
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Cytat:
Wszyscy gimnazjaliści mieli dziś ![]() Powodzenia. Jak brzmiał pełny temat wypracowania ![]() Update... Już wiem
e-m@il Ostatnio zmieniany przez Patrixs : 05.05.2004 o godz. 15:53 |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat:
Ale temat byl "Jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc? W pracy posluz sie przykladami z literatury, historii badz sztuki."Czyli na moj gust albo literatura, albo historia, albo sztuka A co juz sie w zyciu wydarzylo, to tez przeciez historia - ale ze mnie optymista :zeby:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
ja poleciałem bez przykładów ..... bo zapomniałem, dopiero na końcu napisałem "Nie nawiązałem do żadnego bohatera literackiego, ponieważ jest ich zbyt wielu, pozatym jednego człowieka jedni bedą uwazali za przykład a drudzy nie, dlatego niechciałem wywoływac sprzecznych uczuc " .. cos takiego bąknołem ..a zresztą... walic to . ;/
|
|
|
|
#12 |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Ile wam wyszło w tym ostatnim, bo mi że dziecko zapełni jedną szóstą wiaderka.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
powodzenia Panowie