![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
KaZa a ściągane gry !
Witam !
Jako młodszy "szkolny fachowiec" od cracków dostałem dzisiaj od prof. informatyki płytkę na której zostały wepchniete 3 gry! i dwa małe progsy. Freedom Forces Setlersi 4 Duke Nukem / po rozpakowaniu okazało się ze to Unreal Turnament / Myślalem że da mi poprostu sciagnięte obrazy gierek / lub zrobione przez siebie / a ma nagrywarkę od tygodnia czy dwóch / żebym je poprostu ulepszył. Otworzyłem płytę i się zdziwiłem trzy archiwa dwa zip i jedno rar kazde po ok 120 - 180 MB Mam pytanie ! Czy zawsze jak ściagacie gry poprzez kazę lub ine systemy p2p to czy po sprawdzeniu tego co się ściagnęło macie przed sobą poprostu spakowany folder plików / domyślam się ze ktoś poprostu skopiował katalog z zainstalowaną grą i go spakował / czy otrzymujecie obrazy gierek ? Efekt jest taki ze : Setlers 4 - rozpakowuje archiwum klikam na s4.exe uruchamia mi się gra / wcale się nie instalując / i gra sie ładuje odpala ale nie mam muzy tylko dzwięki otoczenia / czy to normalne ze w s4 nie ma muzy ?/ Unreal - tak samo jak wyzej gra sie uruchamia bez instalacjii w małym okienku trzeba dopiero ustawić mu kartę gr, i rozdzielczość i można normalnie grać. A najciekawiej jet z Freedom Forces ... otush gra ma normalnie nienormalnego instalatora zrobionego przez kogoś !!! pliki zostają przekopiowane klikam na fforce.exe i każe włożyć CD której nie mam ! Wrzucam exe do SD cleanera a ten twierdzi ze plik został jus wyczyszczony !! No dobra ściagam cracka który robi tak ze gra nie wymaga cd i nic nadal to samo ... Wpadam na pomysł żeby wypalić wszystkie pliki które były w archiwum na cd i zainstalować grę z cd i odpalić i co znowu nic .... Czy macie tak samo czy tylko moj profesorek miał pecha i ściągnął śmieci ! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
To że nie ma muzyki to normalne, taką grę nazywa się RIP, czyli wycięta muzyka, filmy itp. Na kazaa nie ma iso, tylko takie ripy są. Nic się na to nie poradzi, wszystko na kazaa jest takie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
A skąd może mój profesorek ściagać pełne wersje / obrazy płyt z grami ew muzyką !? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Dzięki ...! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
Na Kazaa & iMeshu, sa Ripy, Binow i Iso nie ma, albo sa wielka zadkoscia. Zostaje Osiol ew warezy
|
|
|
|
#7 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Cytat:
Nieprawda.W imeszu są obrazy gier.Teraz np. ściągam Microsoft Simulator 2002 na 3 cd.Mam do sćiągnięcia 3 obrazy iso.Dla mnie imesz jest najlepszy.Wysoki transfer w miarę duże zasoby.Może i ednokey ma większe zasoby ,ale połączenie się z kimkolwiek trwa czasem wieki a ja tego nie lubię
|
|
![]() |
|
|