![]() |
A ja juz zacieram rece na 2mbit-y to dopiero bedzie raj ;))))))) tylko na to poczekam tak z miesiac - pewno narazie wezniemy 1
|
Cytat:
o nieszczęsny losie!!!:buu: |
Cytat:
|
Cytat:
ale zastanawiam się tylko, czy dobrze pamiętam, że na forum firmy to właśnie ty jesteś tym moderatorem/administratorem? ostatecznie chyba nie uważasz, że ktokolwiek z forum cdrinfo odbiera ten mój temat jako napad na ciebie? bo niby kto? Sid? Tommyx? Brzuszki? Majonez? Thanathos? BD? Aster? Sayuri;)? Pedros? Bartez?... stary, luzik. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
skoro tak dokładnie mnie czytasz, a w przeciwieństwie do większości użytkowników - możesz pochwalić się osobistą znajomością ze mną - to pewnie zauważyłeś jeden istotny fakt w mojej wypowiedzi: nie był to napsad na ciebie, lecz na twojego szefa. więcej - rozsądny czytelnik będzie ci współczuł, że musisz u niego pracować i wstydzić się, iż polecasz go znajomym, a on nie wywiązuje się z pisemnych umów, popartych dodatkowo czymś, o czym już tutaj nie wspomnę. w razie jakichś dodatkowych wątpliwości zastaniesz mnie teraz w domu. |
nie jako atak tylko zale zrozpaczonego klienta - tez tak klalem (co prawda na forum towarzyskim studiow) jak mi tepsa przesuwala po raz 3 termin instalki pierwszej neo... zalilem sie, robilem zaklady, pisalem pogrozki i uzbrajalem bomby - w koncu przyszli i mnie w dmu nie bylo :) stawiam na 22-28maja
|
Cytat:
|
Cytat:
a w życiu... w życiu, jak w bajce:( PSssyt. oczywiście, nie uważam, że Bas powinien mieć p*ze*e*ane;) :) |
Cytat:
|
przepraszam mamę:cool:
|
mapasjm, biorąc pod uwagę posty sida i basa to ty sie ciesz ze sid nie ostawil listopada albo grudnia...
|
Cytat:
|
Hłe, hłe
Necika się zachciało? A kulaj się na dach i wybijaj w tamtamy rytmy, lub płachtą ognisko przykrywaj Jako to plemiona stare dzrewniej robiły Reasumując IF w Twojej ankiecie "Za nic" = "Nigdy" THEN lubię żółty kolor END Hłe, hłe :) |
A poza tym - nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg :chytry:
mapsajm, bas - nie cierpię Łodzi. Takie wredne miasto, błe Nie lubię łodzian Takie te łodziany zacięte :chytry: :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:40. |