Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   kiedy będę miał internet?... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kiedy-bede-mial-internet-19867/)

Sniper 14.04.2003 12:31

A ja juz zacieram rece na 2mbit-y to dopiero bedzie raj ;))))))) tylko na to poczekam tak z miesiac - pewno narazie wezniemy 1

mapsajm 14.04.2003 22:18

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
^_^ :chytry:

Mapsajm - cierpliwość jest cnotą - znam to z autopsji jak mi zakładali net;)

Pozdro ...
;)

a więc i ty jesteś z nim...:(
o nieszczęsny losie!!!:buu:

bas 14.04.2003 22:32

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a więc i ty jesteś z nim...:(
o nieszczęsny losie!!!:buu:

Tak właściwie jest to temat, który powinieneś poruszać na forum firmy a nie na forum, którego nikt z firmy poza mną nie czyta, a ja tu występuję całkowiecie prywatnie i to co piszesz staje się atakiem na mnie, więc bądź tak uprzejmy i odpuść sobie pisanie na tym forum o tym, możesz poszaleć na forum firmy, ale pamiętaj, że jest ono moderowane i jak moderator/administrator zobaczy, że piszesz w sposób niezgodny z powszechnie obowiązującymi normami współżycia społecznego to Ci wywali posta.

mapsajm 14.04.2003 22:47

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Tak właściwie jest to temat, który powinieneś poruszać na forum firmy a nie na forum, którego nikt z firmy poza mną nie czyta, a ja tu występuję całkowiecie prywatnie i to co piszesz staje się atakiem na mnie, więc bądź tak uprzejmy i odpuść sobie pisanie na tym forum o tym, możesz poszaleć na forum firmy, ale pamiętaj, że jest ono moderowane i jak moderator/administrator zobaczy, że piszesz w sposób niezgodny z powszechnie obowiązującymi normami współżycia społecznego to Ci wywali posta.
ok. spoko. prawie cię rozumiem.:cool:
ale zastanawiam się tylko, czy dobrze pamiętam, że na forum firmy to właśnie ty jesteś tym moderatorem/administratorem?
ostatecznie chyba nie uważasz, że ktokolwiek z forum cdrinfo odbiera ten mój temat jako napad na ciebie? bo niby kto? Sid? Tommyx? Brzuszki? Majonez? Thanathos? BD? Aster? Sayuri;)? Pedros? Bartez?...

stary, luzik.

bas 14.04.2003 22:56

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ok. spoko. prawie cię rozumiem.:cool:
ale zastanawiam się tylko, czy dobrze pamiętam, że na forum firmy to właśnie ty jesteś tym moderatorem/administratorem?
ostatecznie chyba nie uważasz, że ktokolwiek z forum cdrinfo odbiera ten mój temat jako napad na ciebie? bo niby kto? Sid? Tommyx? Brzuszki? Majonez? Thanathos? BD? Aster? Sayuri;)? Pedros? Bartez?...

stary, luzik.

A z tego posta wnoszę, że jest to przytyk do mnie, czy nie zauważyłeś przypadkiem, że mój nick pojawia się dwukrotnie?

Cytat:

kiedy będe miał net u siebie w domu? szef Basa mówił, że przyłączy mnie do końca lutego (tego roku). luty minął... marzec minął... kwiecień powoli mija... Bas mnie unika...

mapsajm 14.04.2003 23:01

Cytat:

bas napisa***322;(a)
A z tego posta wnoszę, że jest to przytyk do mnie, czy nie zauważyłeś przypadkiem, że mój nick pojawia się dwukrotnie?
od kiedy to takie sprawy załatwiamy na forum? ale, jak chcesz nei ma sprawy...

skoro tak dokładnie mnie czytasz, a w przeciwieństwie do większości użytkowników - możesz pochwalić się osobistą znajomością ze mną - to pewnie zauważyłeś jeden istotny fakt w mojej wypowiedzi:
nie był to napsad na ciebie, lecz na twojego szefa. więcej - rozsądny czytelnik będzie ci współczuł, że musisz u niego pracować i wstydzić się, iż polecasz go znajomym, a on nie wywiązuje się z pisemnych umów, popartych dodatkowo czymś, o czym już tutaj nie wspomnę.

w razie jakichś dodatkowych wątpliwości zastaniesz mnie teraz w domu.

-Sid-The-Rat=> 14.04.2003 23:05

nie jako atak tylko zale zrozpaczonego klienta - tez tak klalem (co prawda na forum towarzyskim studiow) jak mi tepsa przesuwala po raz 3 termin instalki pierwszej neo... zalilem sie, robilem zaklady, pisalem pogrozki i uzbrajalem bomby - w koncu przyszli i mnie w dmu nie bylo :) stawiam na 22-28maja

bas 14.04.2003 23:09

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
stawiam na 22-28maja
Postaram się, żebyś wygrał.

mapsajm 14.04.2003 23:16

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Postaram się, żebyś wygrał.
to jest właśnie powód, dla którego nigdy nie mogłem zrozumieć tej amerykańskiej bajki o fajnym koteczku i wrednym kanarku. przecież to kanarek powinien mieć p*ze*e*ane!!!
a w życiu... w życiu, jak w bajce:(

PSssyt. oczywiście, nie uważam, że Bas powinien mieć p*ze*e*ane;) :)

bas 14.04.2003 23:23

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
w razie jakichś dodatkowych wątpliwości zastaniesz mnie teraz w domu.
W takim razie przeproś mamę, że ją obudziliśmy.

mapsajm 14.04.2003 23:47

przepraszam mamę:cool:

przemas 14.04.2003 23:58

mapasjm, biorąc pod uwagę posty sida i basa to ty sie ciesz ze sid nie ostawil listopada albo grudnia...

mapsajm 15.04.2003 00:00

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
mapasjm, biorąc pod uwagę posty sida i basa to ty sie ciesz ze sid nie ostawil listopada albo grudnia...
dawno nie byłem Sidowi tak za coś wdzięczny;) :) :cool:

Pedros 15.04.2003 00:36

Hłe, hłe
Necika się zachciało?
A kulaj się na dach i wybijaj w tamtamy rytmy, lub płachtą ognisko przykrywaj
Jako to plemiona stare dzrewniej robiły

Reasumując
IF w Twojej ankiecie "Za nic" = "Nigdy"
THEN lubię żółty kolor
END
Hłe, hłe :)

Pedros 15.04.2003 00:41

A poza tym - nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg :chytry:
mapsajm, bas - nie cierpię Łodzi.
Takie wredne miasto, błe
Nie lubię łodzian
Takie te łodziany zacięte
:chytry: :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:40.