Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   kiedy będę miał internet?... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kiedy-bede-mial-internet-19867/)

bas 14.04.2003 22:56

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ok. spoko. prawie cię rozumiem.:cool:
ale zastanawiam się tylko, czy dobrze pamiętam, że na forum firmy to właśnie ty jesteś tym moderatorem/administratorem?
ostatecznie chyba nie uważasz, że ktokolwiek z forum cdrinfo odbiera ten mój temat jako napad na ciebie? bo niby kto? Sid? Tommyx? Brzuszki? Majonez? Thanathos? BD? Aster? Sayuri;)? Pedros? Bartez?...

stary, luzik.

A z tego posta wnoszę, że jest to przytyk do mnie, czy nie zauważyłeś przypadkiem, że mój nick pojawia się dwukrotnie?

Cytat:

kiedy będe miał net u siebie w domu? szef Basa mówił, że przyłączy mnie do końca lutego (tego roku). luty minął... marzec minął... kwiecień powoli mija... Bas mnie unika...

mapsajm 14.04.2003 22:47

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Tak właściwie jest to temat, który powinieneś poruszać na forum firmy a nie na forum, którego nikt z firmy poza mną nie czyta, a ja tu występuję całkowiecie prywatnie i to co piszesz staje się atakiem na mnie, więc bądź tak uprzejmy i odpuść sobie pisanie na tym forum o tym, możesz poszaleć na forum firmy, ale pamiętaj, że jest ono moderowane i jak moderator/administrator zobaczy, że piszesz w sposób niezgodny z powszechnie obowiązującymi normami współżycia społecznego to Ci wywali posta.
ok. spoko. prawie cię rozumiem.:cool:
ale zastanawiam się tylko, czy dobrze pamiętam, że na forum firmy to właśnie ty jesteś tym moderatorem/administratorem?
ostatecznie chyba nie uważasz, że ktokolwiek z forum cdrinfo odbiera ten mój temat jako napad na ciebie? bo niby kto? Sid? Tommyx? Brzuszki? Majonez? Thanathos? BD? Aster? Sayuri;)? Pedros? Bartez?...

stary, luzik.

bas 14.04.2003 22:32

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a więc i ty jesteś z nim...:(
o nieszczęsny losie!!!:buu:

Tak właściwie jest to temat, który powinieneś poruszać na forum firmy a nie na forum, którego nikt z firmy poza mną nie czyta, a ja tu występuję całkowiecie prywatnie i to co piszesz staje się atakiem na mnie, więc bądź tak uprzejmy i odpuść sobie pisanie na tym forum o tym, możesz poszaleć na forum firmy, ale pamiętaj, że jest ono moderowane i jak moderator/administrator zobaczy, że piszesz w sposób niezgodny z powszechnie obowiązującymi normami współżycia społecznego to Ci wywali posta.

mapsajm 14.04.2003 22:18

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
^_^ :chytry:

Mapsajm - cierpliwość jest cnotą - znam to z autopsji jak mi zakładali net;)

Pozdro ...
;)

a więc i ty jesteś z nim...:(
o nieszczęsny losie!!!:buu:

Sniper 14.04.2003 12:31

A ja juz zacieram rece na 2mbit-y to dopiero bedzie raj ;))))))) tylko na to poczekam tak z miesiac - pewno narazie wezniemy 1

Y@nkee_PL 14.04.2003 12:21

nigdy nic nie wygralem :(
moze teraz sie uda ;p

obstawiam ze za ok. miesiac - miedzy 1 a 15 maja :)
a precyzyjniej - gdyby ktos podobnie obstawil - to 9-10 maj ;)

Laser 14.04.2003 12:00

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
nie nabierzesz mnie na ten słodki wyraz dzioba!!!
^_^ :chytry:

Mapsajm - cierpliwość jest cnotą - znam to z autopsji jak mi zakładali net;)

Pozdro ...
;)

mapsajm 14.04.2003 11:44

Cytat:

bas napisa***322;(a)
No co Ty.
nie nabierzesz mnie na ten słodki wyraz dzioba!!!

bas 14.04.2003 11:39

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
bas tak na wszelki wypadek. my w ogóle nie mamy żadnego układu, co nie ? :chytry:
A skąd.

przemas 14.04.2003 11:38

bas tak na wszelki wypadek. my w ogóle nie mamy żadnego układu, co nie ? :chytry:

bas 14.04.2003 11:36

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ha!!! nie nabierzesz mnie na ten nr. ja wymienię, a ty zwerbujesz inne. nie mówi się o danych wywiadowczych:P
No co Ty.

mapsajm 14.04.2003 11:34

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Wymień może te osoby?
ha!!! nie nabierzesz mnie na ten nr. ja wymienię, a ty zwerbujesz inne. nie mówi się o danych wywiadowczych:P

bas 14.04.2003 11:32

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
oznajmiam oficjalnie, iż wszystkie osoby podejrzane o nieczyste kontakty z Basem, będą wstrzymane z udziału w konkursie do wyjaśnienia sprawy, alebo obalenia ze mną butelczyny (to rozwieje wszelkie moje wątpliwości)!:cisza:
Wymień może te osoby?

mapsajm 14.04.2003 11:31

oznajmiam oficjalnie, iż wszystkie osoby podejrzane o nieczyste kontakty z Basem, będą wstrzymane z udziału w konkursie do wyjaśnienia sprawy, alebo obalenia ze mną butelczyny (to rozwieje wszelkie moje wątpliwości)!:cisza:

przemas 14.04.2003 11:18

ja obstawię ale dopiero jak sie z basem dogdam. lepiej to głowna nagrode podzielic na dwoch i potem to oblac anizeli nie wygrac nic. bas jak bedziesz mial jakies przecieki daj znac dogadamy sie :zeby:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:38.