![]() |
Cytat:
1. Ogranicz mu transfer do 5 kb/s :) 2. Zainstaluj mu dialera do seksów - maps polubi seks ;) 3. Nie dawaj mu instrukcji obsługi - to nie będzie umiał się nigdzie połączyć ;) 4. Zabij, powieś, spal, rozstrzelaj - kolejność dowolna ;) 5. Przebij mu oponki w jego bolidzie europy ;) 6. Porysuj mu gwoździem lakier na tej wyścigówce ;) 7. Załóż topic ankietę pt. "Jak mapsajm odwdzięczy się za interwencję z netem..." ??? 8. Wypij z nim litra za jego kasę :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak wogóle, to jeszcze nie jest powiedziane, że MAM ten net. póki co jest okres próbny. konkurs chwilowo zawieszam. listę jednego zwycięzcy opublikuję po okresie próbnym. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
trwa analizowanie wyników;) jest wielce prawdopodobne, że ja się wcale nie łączę z netem, tylko wysyłam te posty drogą foal mózgowych... widziałem, że ktoś w ankiecie odpowiedział "dzisiaj". proszę któregoś miłego modnegoratora o podesłanie mi namiarów na tego usera:) |
Tylko admini to wiedza.
|
ok.
zatem, kochani admini. czy zechcielibyście, o ile oczywiście nie jest to niezgodne z jakimkolwiek prawem tego forum (pisanym, śpiewanym, czy też olewanym), powiedzieć, któż taki był skłonny wygrać mój konkurs - kto udzielił odpowiedzi w ankiecie "dzisiaj"? jeżeli szukana osoba postanowi się dobrowolnie ujawnić, może liczyć na skrócony okres weryfikacji:) |
No otywyte Toja,zawsze trak myślałem:P
|
To kiedy pijemy? Mapasajm stawia! 8)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:11. |