![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ale zastanawiam się tylko, czy dobrze pamiętam, że na forum firmy to właśnie ty jesteś tym moderatorem/administratorem? ostatecznie chyba nie uważasz, że ktokolwiek z forum cdrinfo odbiera ten mój temat jako napad na ciebie? bo niby kto? Sid? Tommyx? Brzuszki? Majonez? Thanathos? BD? Aster? Sayuri;)? Pedros? Bartez?... stary, luzik. |
Cytat:
|
Cytat:
o nieszczęsny losie!!!:buu: |
A ja juz zacieram rece na 2mbit-y to dopiero bedzie raj ;))))))) tylko na to poczekam tak z miesiac - pewno narazie wezniemy 1
|
nigdy nic nie wygralem :(
moze teraz sie uda ;p obstawiam ze za ok. miesiac - miedzy 1 a 15 maja :) a precyzyjniej - gdyby ktos podobnie obstawil - to 9-10 maj ;) |
Cytat:
Mapsajm - cierpliwość jest cnotą - znam to z autopsji jak mi zakładali net;) Pozdro ... ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
bas tak na wszelki wypadek. my w ogóle nie mamy żadnego układu, co nie ? :chytry:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oznajmiam oficjalnie, iż wszystkie osoby podejrzane o nieczyste kontakty z Basem, będą wstrzymane z udziału w konkursie do wyjaśnienia sprawy, alebo obalenia ze mną butelczyny (to rozwieje wszelkie moje wątpliwości)!:cisza:
|
ja obstawię ale dopiero jak sie z basem dogdam. lepiej to głowna nagrode podzielic na dwoch i potem to oblac anizeli nie wygrac nic. bas jak bedziesz mial jakies przecieki daj znac dogadamy sie :zeby:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:38. |