![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.12.2002
![]() |
pobilem sie z kolesiem bo sluchal walkmana na wykladzie..
akcja taka..koles wlaczyl walka na caly regulator tak ze cala sala go slyszala, a wykladowca go zignorowal - olal, ja sie wkurzylem i powiedzialem mu zby to wylaczyl bo mu sprawie manto...niestety jak siedzial to wygladal przecietnie, ale jak wstal to dosiegalem mu do ramion, wiekszy i szerszy, slowem, zle ocenilem przeciwnika...skonczylo sie to dla mnie rozbitym nosem, poplamionuymi ubrankami i bolem szczeki....niestety ani rrazu go nie trafilem bo mial rece jak wiosla wiec tzrymal mnie daleko, pozatym po pierwszej lucie odechcialo mi sie walczyc
![]() moze cos o przyczynach, teraz jestem na pierwszym roku na polibudzie i przychodzi tam bydlo, nie szanujace ani wykladowcow - sami to powiedzieli ze ten rocznik to koszmar na jawie - ani innych studentow. oprocz tego jestem na 4 roku na innym weydziale i juz jestem tzw stary wyjadacz - i moze to tez mialo wplyw na moja reakcje. mam ich wszystkich olac czy co, dobrze postapilem czy zle?? czy sadzicie ze sie cos zmieni n uczelini?? PS jak wyjalem kose to koles sie uspokoil bo by mnie przerobil na zarcie dla psow, potem jeszxcze sobie pogadalismy..ale przyjaciolmi chyba nie zostaniemy ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
co to ma być?
napisz do Kasi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
O cholera!!! - znowu pomyliłem forum.
![]() PS. Dobrze zrobiłeś - lać chamstwo po ryju, dobrze że nie przylazł na wykład z browarem w ręce i z panienką na ramieniu. Jak mu się wykładu słuchać nie chciało to mógł poczytać jakąś dobrą książkę, a nie przeszkadzać ambitnym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Nie wiem po co taki element przychodzi na wyklad jak sie nudzi, wyklady sa przeciez nieobowiazkowe.
![]() |
#5 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Brawo!!! Dobrze zrobiłeś jeszcze raz brawo!!!
P.S. Też kiedyś miałem takie zdarzenie tylko że w moim przypadku to ten koleś sięgał mi do ramion (też słuchał walkmana na lekcji)oczywiście oberwał tak że zostałem wezwany do Dyrektora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Bardzo dobrze zrobiłeś!!! Tak trzymać bo tego chamstwa robi się za dużo!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
Takich ziomkow jak on trzeba lac dobrze zrobiles!! 8)
![]() ![]() ale ogolnie mylse ze wyszedles na odwaznego kolesia i teraz laski beda za toba ganiac!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ktory to wydzial?...
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() FIODOR Proponuję trochę na siłownię pochodzić. Tak 3 do 5 dni w tygodniu. Trochę odżywek, zapału i czasu. Będziesz maił większe szanse. Kolega z byłej klasy opowiadał mi, że na polibudzie we Wrocku jest jakiś koles od WF-u... na 2 roku, który zalicza semestr jak się podniesie o 40 kg więcej niż się waży. On jest chyba #$#@$@#$, bez sterydów po roku tylko i jeszcze without experience to to nie lza... to było tak na marginesie ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Gość
|
Re: pobilem sie z kolesiem bo sluchal walkmana na wykladzie..
Cytat:
A ja naiwniak, sadzilem, ze takie tematy omawiamy w gabinecie u terapeuty! PS: tu masz przynajmniej bezplatnie :-D (ale tez niefachowe te porady ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
dobrze zrobiłes szkoda ze mu łba nie rozbiłes - trzeba chamstwo wypleniac - a na jakiej uczelni sie to zdarzyło ? bo nie zauwazyłem zebys napisał
![]()
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie nie bilem sie...
jednak chetnie poznalbym sytuacje z wlasnych zrodel - co jest mozliwe jesli byla to warszawa i jeden z technicznych wydzialow PW uwaga na przyszlosc a) nie bij sei z kims kto ma rece DUZO dluzsze niz ty b) jesil na dodatek nie wyglada na przepakowanego a jest tylko dobrze zbudowany - to nie zaczynaj pod zadnym pozorem c) wyciaganie 'kosy' moze sie skonczyc tragicznie - dopoki jej nie wyciagniesz ryzykujesz tylko rozbity nos, potem juz duzo, duzo wiecej d) ucieczka z pola walki nie jest chwalebna - ale 'kto walczy i ucieka bedzei walczyl jeszcze nie raz...' i jeszcze uwaga natury ogolnej - obserwuje z przerazniem rozbydlenie mlodszych rocznikow na moim wydziale - i jesli deradacja moralna i emocjonalna (o intelektualnej nie wspomne) bedzie chocby liniowa - to za pare lat nie bedzie co marzyc o przychodzeniu na uczelnie bez broni lub ochrony
![]() |
![]() |
#13 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Powoli robi się Ameryka. Tam dużo bachorów(!) nosi broń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
z waszych wypowiedzi bije optymizm, ale martwi to że skłonni jesteście do takich środków rozwiązywania problemu. spoko, koleś miał dostać bo jest burakiem i głupkiem, ale to nie o to chodzi, aby zniżać się do jego poziomu. generalnie to dobrze, że ludziom jego pokroju się zwraca uwagę i tępi się ich występkii ich postępowanie, ale nasze działania nie mogą być usprawiedliwiane przez działanie w imię słusznej sprawy. bo to trochę zaczyna przypominać wyprawy krzyżowe...
ps cieszy mnie to że są ludzie, którym przeszkadzają "ludzie słuchający walkmana na wykładach" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Fucking Bullshit!!
Data rejestracji: 03.12.2002
![]() |
Ten gość, co słuchał walkmana, to jakiej firmy on był - ten walkman, bo może on go testował na wykładzie skoro to było na politechnice.
![]() Tak na poważnie, źle się dzieje ![]()
***27001;***26478;***28704;***28530; ***28783;***27001;***26478; ***28704;***28704;***28530; ***26984;***26978;***25972;***34816;***28279;***20565; ***20546;***47058;***44837;***24838;***25180;***47426;***36876;***29917;***44837;***28245;***30049;***26740;***29295;***31337;***25701; W540E 2.4A My E-Mail |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|