![]() |
Z tym bywa roznie. Najlepiej potestowac na wlasnym sprzecie zostawiajac mulka z dosc z 1 dosc popularnym i 1 malo popularnym plikiem na noc i zobaczyc jak poszczegolny mod sie bedzie sprawowal.
U mnie najlepszym polaczeniem jest: eMule v.042g + Pawcio 4.25d-SE ;). |
A czym sie róznia te wersje eMula? Np. plus,sivek itd ?? Jaka bedzie najlepsza do radiowki ponad 512kbps z low id (narazie :))
Pozdro |
Torrent
Zainstalowalem Azureusa i juz ssie :) |
Cytat:
Jak masz LOW ID to lipa :( LOW ID od LOW ID zassysać nie może :( Cytat:
|
dc++
a dla znajomych udostępniam serwerek ftp (cesar - jak by się kto pytał). 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mój nick na emule to: mgit [PL] |
Cytat:
|
1.Torrent
2.eMule |
A ja polecam eMule Plus 1.1b
3-7 dni i jest ściagnięta gra na 2 CD :) na płączu 128 kb/s ( 16 kB/s ) |
Jak dla mnie eMule na pierwszym miejscu, potem torrent.
To co przeważa na korzyść mułka to zdecydowanie więcej plików i źródeł, na torrencie może i czasem większe transfery ale tam się opłaca ściągać tylko i wyłącznie nowe rzeczy. Po kilku dniach tudzież tygodniach nikt już nie seeduje danego pliku i koniec zabawy. Dlatego emule, używam go już od 2 lat, tak mi nabiło kredytów, że ledwo włącze i już mi wyciąga maksymalke mojego (co prawda dość słabego) łącza. |
|
Cytat:
http://www.osiol.net/index.php? i wszystko jasne :)) |
Przepustowość możesz mniej wiecej określić np. na tej stronce www.numion.com
Co do emula to ja uzywam eMule plus i sprawuje mi sie dobrze, musisz potestować różne mody i wybrać najlepszego. Z EMulem jest tak że potrzebuje troche czasu zanim się rozkręci więc zapuść go i udostępniaj, aha i musisz mieć zewnętrzne IP bo jak nie to lipa będzie. Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:57. |