Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Klient P2P warto ale ktory ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/klient-p2p-warto-ale-ktory-48937/)

whiskey 01.03.2005 11:13

No super tylko ja nie mam pojecia jak uswaic eMule i wogole sa do niego jakies mody ewww tyle tego swinstwa jest ze nawet nie wiem za co sie zabrac !!!
Po drugie nie jestem pewny swojego polaczenia obilo mi sie cos o ucho ze 3Mbts ale czym to sprawdzic ???
Po 3 Soulseek hmmmm.....nawet w wyszukiwarce nic sie nie znalazlo...wy***...do kosza :-)
DC++ mam ale nie zawsze jest predkosc ok a jak juz jest to jakis baran sie wylacza i szlag trafia mptroje bo juz nikt jej nie ma !!
Wiec zostal bym przy tym mule ale ktos mi musi powiedziec z czym ten chleb sie je
bo w usatwieniach portach i modach nie mam pojecia a najgorsze nie wiem jaki typ polaczenia mam...jedno jest pewne wszystko biegnie przez taki kabel jak antenowy jak do TV bo ta kampania zajmuje sie tez TV satelitarna z reszta tu jest url www.comcast.net na marginesie dodam ze jestem w usa zeby sie nikt nie dziwil ze nieznany provider :-)

rynek89 01.03.2005 10:59

torrent i emule wystarczają :)

t_e_l 01.03.2005 09:44

emule i torrent oczywiscie, nic innego mi nie potrzeba

mello 01.03.2005 08:34

przy przekierowanych portach przy uzupelnionej liscie ipfilter.dat do wszystkich plikow malych duzych srednich tylko emule

Predi 01.03.2005 03:43

Cytat:

Napisany przez loki7777
Ja ze swojej strony polcema dc++, jak dla mnie jest super. Torrenty i exem sa ok, ale trza miec dobre lacze-a ja mam tylko 160 kb, wiec jest masakra, raz mialem 1 mbit i to bylo to;)

z dc++ jest jednak ten problem, ze jak nie masz huba na lokalnej, lub huba po necie ale gdzies blisko i dobrego, to idzie jak dla mnie gorzej niz torrent
probowalismy z kolega przeslac plik odemnie do Krakowa przez dc++ to zrezygnowalismy bo by to zajelo lata :|

Ufil123 01.03.2005 01:17

oczywiście Torrent :)

loki7777 01.03.2005 01:16

Ja ze swojej strony polcema dc++, jak dla mnie jest super. Torrenty i exem sa ok, ale trza miec dobre lacze-a ja mam tylko 160 kb, wiec jest masakra, raz mialem 1 mbit i to bylo to;)

Stef 01.03.2005 01:06

bo jak cos jest oczywiste-to zawsze jest zgodnosc :)

Predi 01.03.2005 01:04

Cytat:

Napisany przez Stef
a ja mam tylko overka i nie narzekam....
a pamietacie jak bylo audiogalaxy?? :)

tiaaaa :) to byly czasy :fiu: bylo co trzeba bylo zeby bylo

edit: @czero - jaka zgodnosc :D

czero 01.03.2005 01:03

Cytat:

Napisany przez Stef
a szybko szlo...:) wtedy mialem jeszcze SDI (pierwsze lacze) i szlo zawsze ok 10 kB/s. empetrojka byla po ok 6 minutach :) ale tam bylo tego naprawde duzo... stare, nowe, najnowsze

Dokladnie, tam bylo praktycznie wszystko. Ehh, te czasy...

Stef 01.03.2005 01:02

a szybko szlo...:) wtedy mialem jeszcze SDI (pierwsze lacze) i szlo zawsze ok 10 kB/s. empetrojka byla po ok 6 minutach :) ale tam bylo tego naprawde duzo... stare, nowe, najnowsze

u mnie w overnecie ejst tylko 1 komunikat, ktorego nie lubie bardzo....
Insufficient disk space
chyba czas najwyzszy rozejrzec sie za wiekszym M-3 (HDD) dla kompa :)

czero 01.03.2005 01:02

Cytat:

Napisany przez Predi
wg mnie nie da sie powiedziec np. - emule... bez kazy sciagnie np. poj. utworow muzycznych to masakra...

Czemu?
Ja pojedyncze mp3 sciagam wlasnie przez eMule i wcale nie narzekam ;).

smolik 01.03.2005 01:00

Taki który będzie najlepiej u ciebie chodził.
Ja podobnie jak Turboni
1.torrent
2.emule

grzeniu 01.03.2005 00:58

W audiogalaxy to dopiero na ftp-ach byl odjazd, ech to byly czasy.

Eliasz 01.03.2005 00:51

Cytat:

Napisany przez Stef
a ja mam tylko overka i nie narzekam....
a pamietacie jak bylo audiogalaxy?? :)

Ja pamiętam, utworki wyszukiwało się na stronie (szata graficzna o ile dobrze pamiętam była utrzymana w kolorze ciemnoniebieskim ;)) a potem po kliknięciu dodawały się do programiku.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:16.