![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 12.02.2004 o godz. 16:58 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam The Bata z KS'a PL i sie ciesze
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
A ja używam Outlook'a 2000 z Chip'a Small Buisness Server. Kiedyś było takie wydanie specjalne z SBS 2000 120 dniowym, a w komplecie był Outlook 2000. Nie pisało, że ma jakieś ograniczenia, więc go użytkuje już dłuuuugo aż do dzisiaj.
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
[a no prosze Sid'zie:cool ![]() No wlasnie a jesli chodzi o OutLook'a, to musze przyznac ze byl moim pierwszym klientem poczty, ale tylko dlatego ze poprostu byl standardowo w Win i na zasadzie ze niegdy nie udalo mi sie przez niego odebrac poczty..... ![]() .....Ogolnie mowiac to dzisiejszymi gazetami komputerowymi jest roznie, ale jak tylko widze jakis fajny programik to kupuje zamiast piracic......[i nie wazne co to za gazeta cena zawsze do ok. 15zl]. Podobnie jest z PartitionMagic z programu korzysta podejzewam bardzo duzo osob - bo dobry, ale pewnie wiekszosc piraci....a byl np. rowniez w KS Ekspert w wersji 7[cena stala 9.90zl] ja odbieram zawsze cos takiego jako okazje nie do stracenia...... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja mam PM7 z plyta glowna
![]() a the bat zamowilem i czekam na przesylke - zobaczymy co z tego bedzie, cana stanal na glowie zeby mi ulatiwc zycie z sylpheedem - i musze przyznac ze a) jestem bardzo wdzieczny za pomoc takiemu niewdziecznikowi jak ja b) to jest faktycznie dobry program - tylko unixowaty do granicy paranoi ![]() wiec zanosi sie ze bede mial dwa - a na 100% sylpheed bedzie czytnikiem newsow - bo tylo 40tude jest lepsze, a jeszcze dziwaczniejsze w obsludze
![]() |
![]() |
#36 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Sid, to co, zaczeło chodzić? /a co do unixowatej paranoi to idealnie się wpasowuje w moją
![]() a co do dialoga to z tego co wiem to zachowuje się czasem równie zabawnie jak sylpheed ![]() BTW zwrócileś na nazwy kolorów bo jak od ładnego kawałak czasu zamiast rózowe mam rósowe / z takim dziwnym s ![]() ![]() ustawiłeś perla i aspella? BTW to co next nawrócony ? ![]() pozdro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 13.02.2004 o godz. 13:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie - tylko popatrzylem co z tym zrobic - i zajme sie tym jak dojde do ladu ze zdrowiem i innymi zajeciami
te p.. walętynki mine wykanczaja ![]()
![]() |
![]() |
|
|