Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.12.2005, 18:39   #46
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
oczywiscie ze mrugaja (choc Zona woli jak gasna powoli i sie zapalaja - ja wole jak szybko "plyna")
dlatego na zywo wyglada to leiej - bo jest... zywe
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.12.2005, 18:43   #47
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
oczywiscie ze mrugaja (choc Zona woli jak gasna powoli i sie zapalaja - ja wole jak szybko "plyna")
dlatego na zywo wyglada to leiej - bo jest... zywe
domyslam sie, ze wygladaja lepiej na zywo skoro mrugaja lub plyna
Świeta jak ja lubie ten czas poprostu kocham swieta
Stary 07.12.2005, 18:47   #48
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
zdjecia juz sa

wczesniej mialem takie z malymi zarowkami, 20 punktow i 5 bombek
teraz bobki wisza gdzie indziej a jest 200 diod
A te diody są równolegle połączone ?
Rozumiem, że to projekt autorstwa kolegi - nieźle....
Chętnie bym schemat zobaczył Może i sobie bym zrobił (oczywiśie nie na 200 diodach)
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 18:49   #49
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
eee, sie by mi nie chcialo lutowac 200 ledow...
16pln na allegro
Stary 07.12.2005, 18:51   #50
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
eee, sie by mi nie chcialo lutowac 200 ledow...
16pln na allegro
aha
ale to są diody czy żaróweczki - bo jakoś nie spotkałem jeszcze gotowego kompletu na diodach ??
ro29

EDIT: wycofuję się z powyższego - są na diodach - właśnie oglądam na Allegro

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 07.12.2005 o godz. 18:54
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 20:35   #51
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pięknie, @nimal, pięknie, tylko dlaczego sztuczna choinka? :\

Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 21:01   #52
Skubi
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
Skubi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Skubi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Choinka w Warszawie.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-phto0043a.jpg  
Stary 07.12.2005, 21:25   #53
spider_84a
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.11.2004
spider_84a w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wlaśnie - bo jakoś niedawno słyszałem, że coinka w Wawie ma stanąć. Może by ktoś przechodząc zrobić foto ?

- nie ma to jak świeza choinka

kiedyś widzialemtaka aplikacje z lampkami na okolo monitora i z padajacym śniegiem. Posiada ktoś taka?
spider_84a jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.12.2005, 07:28   #54
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez spider_84a
Wlaśnie - bo jakoś niedawno słyszałem, że coinka w Wawie ma stanąć. Może by ktoś przechodząc zrobić foto ?

- nie ma to jak świeza choinka

kiedyś widzialemtaka aplikacje z lampkami na okolo monitora i z padajacym śniegiem. Posiada ktoś taka?

trzeba bylo calego posta przeczytac .... bo o ile sie nie myle lampki byly załączone.

kto czyta nie bładzi.

pozdrawiam

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.12.2005, 08:34   #55
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co do klimatu przedświątecznego, powiedzcie mi proszę jak na stronce (html) zrobić taki (lub gęstszy) śnieg jak tutaj?
Stary 09.12.2005, 12:08   #56
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Co do klimatu przedświątecznego, powiedzcie mi proszę jak na stronce (html) zrobić taki (lub gęstszy) śnieg jak tutaj?
Kurde - aż przez chwilkę się zastanawiałem czy tam rzeczywiście ten śnieg pada - tak słabo jakoś...
Stary 09.12.2005, 13:48   #57
nimal
Author
Zlotowicz

heh, moze ten snieg pada tylko w niektorych przegladarkach

edit - jednak w kazdej
tylko za cholere nic nie przysypie ten snieg... jak kot naplakal
Stary 09.12.2005, 15:26   #58
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ale właśnie mi się podoba, bo nie jest tak narzucający się, a jednocześnie.. jest

Dołączam się więc do pytania, jak to zrobić. Niedługo planuję aktualizację swojej stronki, to dorzuciłbym sobie i trochę śniegu

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.12.2005, 16:24   #59
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
na moje oko trzeba uzyc tego: "Powered by vBadvanced CMPS v2.0.0 (vB 3.5)" i ustawic odpowiedniego themsa
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.12.2005, 19:31   #60
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Chyba znalazłem, ale nie wiem, czy strona, na której mogę operować tylko htmlem mi to pociągnie:
Kod:
<body>

<!-- Snow Effect(Small SnowFlakes) by Blackpheonix ***169; to Dynamic Drive -->
<script type="text/javascript" src="http://forums.bootleg.org.uk/images/misc/snow.js">

</script>
<!-- /Snow Effect(Small SnowFlakes) by Blackpheonix ***169; to Dynamic Drive -->

Jakieś propozycje?
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: