![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
pytanie odnosnie neostrady i emula!!i nie tylko
Wlasnie sobie podlaczylem neostade i mam kilka pytan :
nie wiem czy tak powinno byc ale jak odpalam kompa i sie po zaladowaniu systemu aby wejsc do neta musze sie z ni palaczyc porzez oprogramowanie z plytki dolaczonej do zesawu!!musze wlaczyc polacz!ale przeciez to ma byc staly dostep czy ja cos zle zrobile czy to co??ciagle mam po odpaleniu kompa laczyc sie!! to paranoja!!! a moje drugie pytanie to jak ustawic w emule parametry lacza!!!przepraszam wszytskich jak kogos zdenerwowalem tym postem ale szukalem podobnych jak ktos by znalazl a ie chcial mi by napisac odp to niech chodziaz napisze odnosnik!!!prosze o szybko odpowiedz! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Sagemy chyba tak juz maja i nic sie z tym nie da zrobic - w koncu to jakis majstersztyk na USB :chytry:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
ale ja mam thomsona model speed touch 330 usb!! ale to nie wtedy stalka tylko jak by modem!!!tak jest w neostardzie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
karpiarz:)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Re: pytanie odnosnie neostrady i emula!!i nie tylko
[QUOTE]WhiteMan napisa***322;(a)
Wlasnie sobie podlaczylem neostade i mam kilka pytan : nie wiem czy tak powinno byc ale jak odpalam kompa i sie po zaladowaniu systemu aby wejsc do neta musze sie z ni palaczyc porzez oprogramowanie z plytki dolaczonej do zesawu!!musze wlaczyc polacz!ale przeciez to ma byc staly dostep czy ja cos zle zrobile czy to co??ciagle mam po odpaleniu kompa laczyc sie!! to paranoja!!! a moje drugie pytanie to jak ustawic w emule parametry lacza!!!przepraszam wszytskich jak kogos zdenerwowalem tym postem ale szukalem podobnych jak ktos by znalazl a ie chcial mi by napisac odp to niech chodziaz napisze odnosnik!!!prosze o szybko odpowiedz! [/QUOTE Witam, poszukaj na forum osła, ale kumpel ma Neo i ma ustawione tak: DL 0 (100), UL 10, limity DL 0, UL 10. No i dobry serwer i kombinuj
|
|
|
#5 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Modemy nie trzymaja polaczenia, routero-modemy tak. |
|