Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   I kolejny problem!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kolejny-problem-31519/)

esem 19.02.2004 08:15

Cytat:

Napisany przez paja
HE HE o zaworkach nawet nie pomyślałem bo miałem zawsze na slave i myślałem że jet z nimi wciąż dobrze! Ok mam kolejną lekcję za sobą :)

Jakto już wcześniej napisałem CIĘŻKIE JEST ŻYCIE LAMERA :)

Wniosek jest prosty: wybieraj ustawienia Cable Select: wtedy nie musisz myśleć o zworkach. 8)

paja 19.02.2004 08:10

HE HE o zaworkach nawet nie pomyślałem bo miałem zawsze na slave i myślałem że jet z nimi wciąż dobrze! Ok mam kolejną lekcję za sobą :)

Jakto już wcześniej napisałem CIĘŻKIE JEST ŻYCIE LAMERA :)

Remix 19.02.2004 01:23

Witam!

"glupi kolega poprzestawial zworki" ??? no chyba raczej madry byl :) ... a kto jest glupi...?

zartuje oczywiscie :) nie bierz tego do siebie :)

wlasnie chcialem napisac o zworkach.. ale jak doszedlem to posta memorando to sie powstrzymalem :)

ja to bym dopiero dal dupy.. bo juz po pierwszym poscie tego tematu chcialem odpowiedziec.. ale dobrze, ze doczytalem posty innych :)

paja 18.02.2004 23:11

yc teraz to się fłupi czuje :( he głupi kolega poprzestawiał zaworki :[ :P

Jeszcze raz wielki dzięki ;)

paja 18.02.2004 22:59

aaaaa no tak w dvd miałem na master kurde że też o tym nie pomyślałem :) ha WIELKIE DZIĘKI bez was w rok bym do tego dochodzil teraz zmieniam zaworek i podłązcam jeszcze raz :)

memorando 18.02.2004 22:52

Cytat:

Napisany przez paja
No tak podłączyłem dvd i nagrywarkę pod jeden kabel (ma 2 wejścia) i nie wykrywa nic! Jak podpiołem to nieszczęsne dvd w drugą wolną hmm "wtyczkę" od HDD myli mi dvd z dyskiem i kicha! A kontrolera ide ni widu ni słychu przynajmniej jak żadnego cdromu nie wykrywa zaraz spróbuje inaczej!

czlowieku zworki ustaw i tyle nagrywara na master dvd na slave i dopiero podepnij pod tą samą taśmę dwa napędy a taśma od flopa ??odwal się od niej:D

paja 18.02.2004 22:45

No tak podłączyłem dvd i nagrywarkę pod jeden kabel (ma 2 wejścia) i nie wykrywa nic! Jak podpiołem to nieszczęsne dvd w drugą wolną hmm "wtyczkę" od HDD myli mi dvd z dyskiem i kicha! A kontrolera ide ni widu ni słychu przynajmniej jak żadnego cdromu nie wykrywa zaraz spróbuje inaczej!

Y@nkee_PL 18.02.2004 22:31

no wejdz do menedzera urzadzen (we wlasciwosci 'moj komp...') i usun tam kontroler ide
a dvd ma byc podpiete jak hdd, cdrom, cdrw... a kabel od fdd mnie rozwalil, nawet o nim nie mysl :)

woitas 18.02.2004 22:28

Cytat:

Napisany przez paja
Kicha znów was pozamęczam moimi problemami ale jako że na tym forum można znaleźć pytania na wszystkie odpowiedzi, które dręczyły filozofów może i na moje znajdzie się odpowiedź :)!!!! a więc tak:

Jakiś czas temu pożyczyłem koledze moje DVD dziś je dostałem spowrotem podłączam podłączam .. kurde nie da się :'(.. więc problem jest taki że windos go nie wykrywa wszystko jest chyba dobrze problem jest z szarym szerokim kablem służącym do transmisij danych (chyba) więc podłączając dvd pod pierwszy lepszy kabelek ;) wszystko myli dvd z dyskiem twardym ..kicha.. kabelek odstający od dyskietki i od nagrywary i qpa nadal windows nie wykrywa tego nieszczęsnego dvd. Poradźcie coś bojak widać CIĘŻKIE JEST ŻYCIE LAMERA ;)

z góry dzięki

PAJA ;)

he? :o :P

paja 18.02.2004 22:21

a konkretniej ??? :)

Y@nkee_PL 18.02.2004 22:12

moze usun kanaly IDE w menedzerze urzadzen i restart, moze wtedy wykryje

paja 18.02.2004 21:59

I kolejny problem!!

Kicha znów was pozamęczam moimi problemami ale jako że na tym forum można znaleźć pytania na wszystkie odpowiedzi, które dręczyły filozofów może i na moje znajdzie się odpowiedź :)!!!! a więc tak:

Jakiś czas temu pożyczyłem koledze moje DVD dziś je dostałem spowrotem podłączam podłączam .. kurde nie da się :'(.. więc problem jest taki że windos go nie wykrywa wszystko jest chyba dobrze problem jest z szarym szerokim kablem służącym do transmisij danych (chyba) więc podłączając dvd pod pierwszy lepszy kabelek ;) wszystko myli dvd z dyskiem twardym ..kicha.. kabelek odstający od dyskietki i od nagrywary i qpa nadal windows nie wykrywa tego nieszczęsnego dvd. Poradźcie coś bojak widać CIĘŻKIE JEST ŻYCIE LAMERA ;)

z góry dzięki

PAJA ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27.