![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Kolesie z TVKB Vectra :/
PAtrzcie na to i jak mam się nie pochlastać :/ Niedosc ze placę 95zł za net to jeszcze chcą 10zł za stale ip dodatkowo ehhh
Witam, Niestety nie jest to możliwe , nie robimy przekierowania portów. Jak już napisałem , taka usługa jest nie możliwa , jedynym wyjściem jest publiczy adres Ip pozdrawiam Piotr Karny ----- Original Message ----- From: mateusz To: admin@bsk.vectranet.pl Sent: Saturday, April 12, 2003 11:17 AM Subject: PRzekierowywanie Mam prośbę czy moglibyscie przeierowac jeden z portów na moje ip (wewnętrzne).Chodzi o to ,że mam gg i chcę przeslac koledze plik (potrzebne połączenie p2p).DZięki
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Jasne ze jest niemozliwe. Jak sie komus nie chce to tak wlasnie pisze. Jak admin kupa to nic sie nie da zrobic. Ja mialem to samo, tyle ze chcialem o przekierowanie portu zebym mogl zakladac gry w war3. Pozniej zreszta tak cos namotali ze w ogole na battlenet sie wejsc nie dalo
.
|
|
|
|
#3 |
|
Wymiatacz
![]() |
Napisali ze sie da ale tego nie robią (jednym slowem nie jestem godzien takiej przysługi) Qrde za co ja płacę
Zeby to bylo 256 ,a tu 128 :/
|
|
|
#4 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Mnie nawet na zewnętrznym Ip przycięli na p2p. Najpier coś namieszali w DNS ach i według ich zaleceń trzeba było ustawić uzyskiwanie adresu IP na automatyczne.
Tak podobno a pozostać na zawsze. Jak ustwaie an sztywno to net nie biega. Ech szkoda, że człek nie mieszka w wielkim mieści to by mógł sobie providera zmienić a tak to co mi pozostaje. Tylko czekać i mieć nadzieję.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Jesli masz mozliwosc, to zmien sobie kablowke na Sav/Dipol. Tam za lacze 128Kb/s placisz 80 zeta, 64Kb/s - 50zl. Ale publiczne IP masz za to dostepne za bodajze 20% abonamentu za lacze 256Kb/s czyli 120 + 24 zl. Teraz jest chyba promacyjna cena zalozenia
Za duzo chyba nie poblokowali, bo programow p2p korzystam normalnie. Z tym ze polaczen bezposrednich w gg to tez za duzo nie mam
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wymiatacz
![]() |
Nie no u mnei zewnętrzne kosztuje 10zł co miesiąc.Bo to jest tak 70zł za net i 25 za rozszerzony pakiet TV który jest niezbędny <zniesmaczony. Poza tym nie mam mozliwosci mieszkam na Zwierzynieckiej (wiesz na pewno gdzie) i tam jest tylko Vectra i KTH (siec osiedlowa) w sumie to mogę sobie mzienic na drugieg providera ,ale obawiam sięczy nie bedzie mi net dwa razy gorzej chodzil ,bo wiadomo jakto jest z sieciami.Dopóki malo userów jest spox ,ale potem :/ Pomyslcie jak wsadzą 40 osó na lącze 1mbps
|
|
|
#7 | |
|
Gość
|
Re: Kolesie z TVKB Vectra :/
Cytat:
To nawet nie tak dużo, te 10 zł. Gdy ja się pytałem swojego provider'a o przekierowanie, uzyskałem dokładnie taką samą odpowiedź jak Ty, dosłownie identyczną, jak ta powyższa, tyle, że za zew. IP policzyli sobie abonament RAZY DWA, a nie tylko 10 złotych więcej. Czyli, zamiast 61 zł, płaciłbym za zew.IP równe 122 zł. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Re: Re: Kolesie z TVKB Vectra :/
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
ja mam
za free zew IP i dnsa jakiego sobie bede chcial, takie sa mozliwosci jak sie nalezy do ASKu. Ale rozumiem kolegow, ktorzy nie sa w takiej sytuacji jak ja (i nie tylko ja zapewne) i ubolewam nad tym. Bo niby dlaczego Wy macie plaicc za zew IP skoro ja mam za darmo? Tak dzialaja teraz firmy zakladajace inet, zedrzec kase z klienta na wszelkie mozliwe fronty. Wiem bo sam zakladalem rok sieci w firmie
|
![]() |
|
|