![]() |
6610i mój wybór
W Nokii łatwiejsze jest menu - to jedna z zalet nie będe się rozpisywał 6610 |
Pod względem estetyki dla mnie nokia ma ciekawszy kształt
Jeżeli zaś chodzi o możliwości to t630 jest bogatszy w opcje od tej nokii Tak na marginesie to wziąłbym nokię 6310i za najlepszą chyba baterię jaką włożyli w telefon.Niestety jej już nie produkują...:( |
Cytat:
Ale ostateczną decyzję i tak podejmij sam, bo tylko w ten sposób możesz być potem zadowolony. |
kup Siemensa SX1 ;)
a tak na serio to ja polecam t630, sam mam i to jest dobry telefon, jedynie mozna sie przyczepic do jakosci zdjec w zlym oswietleniu i do malej ilosci pamieci... a co do nokii to ostatnio sie bawilem i wogle mi sie nie podobal, lipny wyswietlacz, przy robieniu zdjecia malo widac itp Natomiast fajna rzecza jest to ze ma radio :) |
Ja mam 6610i i nie narzekam ;)
Telefon jest do dzwonienia i smsowanie , a nie grania. Od tego macie kompa lub konsolki :) |
ta nokia po za radiem to niema nic specjalnego zdjecia robi tak samo kiepskie jak moj CT65 ogolnie bieda,za to T630 ma extra polifonie,robi chyba najlepsze zdjecia [jesli chodzi o fotki zrobione za pomoca koma]
|
Cytat:
Nokia 6610i i rozdziałka 1024x768?? Tu sie nie zgodze, z pewnego źródła wiem że max rozdzielczość 6610i to 352x288. Więc bez zastanawiania; SE T630 jest dużo lepszym wyborem, a jak mówicie o radiu to przeciez za 5 zł można sobie kupić takie małe przenośne w prawie kazdym markecie. POZDRO ;) |
Cytat:
|
Do dzwonienia i smsowania - Nokia
DO zabawy + dzwonienia i smsowania - SE Se ma większą pamięć, więcej zdjęc wchodzi N ma łatwa obsługę sam ja mam i jestem zadowolony a co do zabawy to jest wiecej gier na N6610 niz na SET630 ale gierki mam i do tego i do tego wiec jak juz wybierzesz możesz sie zglosić :) pozdrawiam i zycze udanego wyboru! |
Cytat:
On robi fotki 640x480 VGA:) :jem: A może pare zdań jeszcze o Noki 3220 ? O 6610i zapominamy __ Swoją drogą ile zł chcesz za swojego T630? |
Cytat:
Wbudowany cyfrowy aparat fotograficzny Wycinane obudowy Przeglądarka XHTML Dzwonki polifoniczne zsynchronizowane ze światłami Dzwonki zsynchronizowane ze światłami Gry i aplikacje Java***8482; Obudowy Xpress-on***8482; Obudowa Xpress-on***8482; Fun Shell Zestawy tematyczne do pobrania: tapeta, wygaszacz, dzwonek, animowany MMS wiecej tu |
Cytat:
A z tego co ja wiem to ma nib 640x480 ;\ Jeśli rzeczywiście 640x480 to juz wiadomo ;) T630 :serdusz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
oj mi się wydaje ze lepiej wychodzą na Motoroli V548
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:12. |