![]() |
Cytat:
Np. tapety sa podzielone na rózne gatunki i z dzwonkami jest to samo :D Wiem, bo kiedyś też takie płyty sprzedawałem, ale to na starym koncie, które mi zablokowali (mam 16 lat i ktos doniósł) :( |
Cytat:
przejzyj forum siemensiaka lub www.sx1.pl, tam maja podobne problemy, moze znajdziesz jakies rozwiazanie |
Cytat:
|
@Andrzej pozbieram co mam i jeszcze parę rzeczy pościągam z ftp, które znam i nagram na płytę :taktak:
Gdzies pod koniec tygodnia będę mial fajna płytę dla ciebie :D Albo zobacz tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56172632 |
Cytat:
A przy okazji - propozycja z softem aktualna? (ewentualnie może po prostu przelałbym Ci pieniądze za wysyłkę i płytę na konto (jeśli masz) i podesłałbyś mi to zwykłą pocztą? Dużo by to nie wyniosło, a jednak mam problem z dostępem do jakiegoś ftp, bo kumpel jest teraz bez netu przez tydzień, a nie wiadomo, jak dalej)). |
Cytat:
EDIT: Przechwilą ktoś do mnie dzwonił i telefon nawet nie wybudził się ze stanu czuwania (wygaszacza) :| |
Cytat:
a wgrales jakis nowszy soft? czy masz standardowy? |
@Smartek twój SX1 tez się często wiesza?
Wczoraj dwa razy musiałem wyjmować baterię :| :( Zawieszał sie nie w menu tylko gdy był włączony już wygaszacz i chciałem odblokować klawiaturę :taktak: Zaczyna mnie to wkurzać (( Jednak E398 była lepsza 8 ) |
Ilość załączników: 3
No, takie fotki wychodzą :)
|
Cytat:
|
Hmm, dzisiaj jestem jeden dzionek w domciu i wpadlem akurat na forum... i temat o komorkach, mniam ;)
Niestety, nic madrego nie napisze, bo widze, ze dokonales juz wyboru i kupiles CX65 (i jesli chodzi o mniejwiecej granice 400-500zl to zrobiles najlepiej jak mogles...). T630 jest ok, ale: wolny, malo pamieci, do bani aparat - CX65 ma znacznie lepszy, 11MB pamieci i jest szybszy Nokia 6610i.. bleh.. do bani wyswietlacz, nie lubie menu nokii, brak joy'a (kocham joy'e :P), malo pamieci, brak mozliwosci wysylania przez irde na inne fony, aparat tez do bani.. jedynie radio jest fajne i jakos ratuje ten telefon :) Osobiscie telefonu bez symbiana juz nie kupie :) pozdro ;) |
Cytat:
b) również napewno :) |
Cytat:
Cco do N90 to nie widziałem, ale sądząc po opiniach i wypowiedziach niektórych to: a) telefon będzie świetny ;) b) będzie baaaaaaardzo drogi..... |
Cytat:
nie wiecie moze ile teraz kosztuje n90?? to jest chyba najbardziej wypicowany phone co nie?? a po ile bedzie na abonament tak w przyblizeniu?? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:27. |